Miért van az, hogy bármit eszek, egyből légúti allergiát okoz és fokozza a nyálkahártyaduzzanatot?
Idén derült ki, hogy brutálisan glutén és tej érzékeny vagyok (mellette sok más dologra is).
Ha magvakat, gyümölcsöket eszek nehezebben kapok levegőt, fáj a fejem, bedugul a fülem.
Hiába szedek antihisztamint és probiotikumokat, nem múlik a fájdalom, a gondolkodásomra is rossz hatással van.
Gyakorlatilag csak húst, brokkolit, halat és gluténmentes pelyheket tudok enni gond nélkül.
Sajnos úgy látom, hogy egyre több az allergiás ember. Nem tudom, mitől van ez.
Én a tejre, kukoricára, néhány gyümölcsre vagyok allergiás. A tejtől rövid távon hasmenésem lesz, hosszú távon fokozott váladéktermelés, köhögés, ekcéma, légúti megbetegedések. A kukoricától brutálisan fáj a gyomrom. A gyümölcsöktől "csak" a szám és a nyelvem dagad fel.
Te úgy látom, még rosszabb helyzetben vagy. Fruktózra nem vagy érzékeny? IBS vagy hasonló nem lehet a háttérben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!