Lehetek fűallergiás?
Eddig sosem tapasztaltam semmilyen elváltozást, tünetet, mikor fűfélékkel érintkeztem, de tegnap kint edzettem a szabadban, és mikor letenyereltem a fűbe, olyan tíz perccel utána vörös kiütés, vagyis inkább egy ilyen nagy vörös folt jelent meg a tenyerem alján, ami egy picit átterjedt a karomra is.
Egy fél órával utána ájulás közeli érzetem volt, amit még úgyszintén soha nem tapasztaltam. Lehet ilyen tünete az allergiának?
Utána este többször fújni kellett az orrom és viszketett a fülem belseje. Azóta pedig a szemem viszket folyamatosan.
Lehetsz igen, én a fűkeverékekre vagyok nagyon allergiás. Nekem fulladással, köhögéssel és orrdugulással jár, de egy allergiavizsgálat majd a szakember tud ezen segíteni!
Lehet valami egészen más a probléma és könnyen kezelhető lenne, nem szenvednél. Ha van időpontod, sajna akkor is eltart minden vizsgálat egy ideig, de kb 2-3 óra alatt végeztem mindennel (teszt, eredmény, konzultálás, gyógyszerek felírása).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!