Ez milyen csípés lehet? Mi okozhatja? Vagy allergia?
Figyelt kérdés
Kb. 1 napja az ágyban feküdve elkezdett viszketni a karom, majd kis idő múlva észrevettem hogy kissebb csípések jelentek meg a karomon. Ezek a csípések rettentően viszkettek. Körülnéztem az ágyban de egyátalán nem találtam semmi bogarat vagy bármit ami okozhatta volna (tehát feltételezem hogy szemmel nem látható fajta lehet). Segítsetek kérlek mert már odáig fajult a dolog hogy 2 óránál többet nem tudok aludni, mert szana széjjel csípkednek és 10 percenként kelek fel arra hogy viszket a kezem vagy a a lábam..
A képek a csípésről:
2020. ápr. 23. 03:21
1/1 anonim válasza:
Ez inkább allergiára vall, mint csípésre. Valami nincsen rendben a belsőszervek körül. Leghamarabb a vastagbél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!