Tartós szempillafestéket lehetséges valahogy eltávolítani?
alapesetben bőrradírral, de az tugye kizárva, ha már sebes illetve a szempilládról kb sehogy
Én a helyedben a szemöldököt leborotválnám, kb 3-4 hét és visszanő rendesen, a probléma amúgy meg a bőrkontakt, ami szintén hetek, mire lekopik.
bőrről amúgy talán ezzel le lehetne szedni, [link]
Kozmetikus, aki csinálta mit mondott???
Tudod pontosan, milyen összetevőjű a festék?
Most volt az első alkalom, hogy festettél?
Hajfestékre allergiás vagy?
Amúgy ez nekem inkább fertőzésnek tűnik, mint kontaktallergiának...mennyire bízol meg a kozmetikusban?
Milyen hetek, első?
Én magamnak festem itthon, azzal amivel kozemtikusok is. Méghozzá 4 naponta ,mert akkorra teljesen lekopik..
hát előző, nekem kozmetikus festi, és heteket bír ki, lehet neked sem otthon kéne
Egész konkrétan a kozmetikusom betegsége és a koronavírus miatt miatt február elején festette és március közepére kopott le teljesen
Ugyanazzal festem amivel kozmetikus. Mint írtam elsőre is.
És semmivel sem hosszabb a hatás ideje, mintha kozmetikus festené. Ugyanúgy keverem be, ugyanaddig van fent. Csak sportolok heti 1590ft - ot!
Próbáltam más típusokat is, ha olyan a bőröd/szőröd akkor bizony ledobja.
Nálam a hajfestéket is ledobja a hajam 1 hónap múlva tök feketéből látható barna lesz. Hiába fodrász festi vagy én.. Az mindegy.
Ennyi.
Akihez jártam előtte, 800 Ft volt szintén de elment gyesre. Ő háznál csinálta.
Szalonban ennyi, pedig falu. :(
Tehát azóta (2eve)magamnak festem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!