Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Milyen súlyos az asztmám?

Milyen súlyos az asztmám?

Figyelt kérdés
A tesóm fia 14 éves múlt,10 éves kora óta asztmás.Ősz végén,2016-ban jött neki parlagfűszezonban.Utána szedett Montelukastot majdnem egy évig,utána egy ideig nem volt hörgőgyulladása,tavaly végül megint előjött parlagfűszezonban,és decemberben is(hamar elmúlt neki).Megfázáskor ritkán szokott sipolva lélegezni.Szerintetek ez nagyon súlyos asztma,van még esélye kinőni?

2020. ápr. 2. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom nem a sarki zöldséges javaslatára kezdett el gyógyszert szedni, hanem az orvosa mondta. Így őt kellene megkérdezni.
2020. ápr. 2. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez főképp allergiás aszthma amiről beszélsz és elméletben van esélye kijönni belőle, vagy ha nem is akkor is hatásosan kezelhető

És ez nem számít annyira súlyosnak, az

allergiás aszthma még a jobbik lehetőség könnyebben is kezelhető és többnyire mindig tudod mikor számíts rá

Szed valamilyen aszthma sprét állandó jelleggel? Meg általánosságban nem parlagfű szezonban milyen gyakran használ roham oldót?

2020. ápr. 2. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem hasznal semmi fajta rohamoldot,a parlagfuszezonon kivul sem,csak amikor horgogulladasa van akkor kell neki.

Nem tudom mennyire szamit,de 8 eves kora ota rendszeresen edz,focizott,most kosarlabdazik,birja jol a futast

2020. ápr. 2. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Minálunk egy orvos azt mondta: Ne fogyassz lisztet, tejet és cukrot és az asztmád nemsokára megszünik.
2020. ápr. 2. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ez az egyik legenyhébb fajta, nekem 14 éves korom óta állandó gyógyszerem van, ha neki nem kell semmit sem szednie a szezonon kívül akkor ninca miért aggódnia

Nyilván az allergiát nem fgja kinőni de lehet hogy idővel enyhébben reagál majd rá

2020. ápr. 2. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
4#-es ezt én is hallottam az egyik orvosotomtól 🤣 de őt a mostanim kiröhögte szóval jobb ha ezt senki sem fogadja meg
2020. ápr. 2. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem súlyos. Nem valószínű,hogy el fog múlni,de ezt senki nem tudja biztosra . Egyébként a tejtermékek elhagyása egyáltalán nem hülyeség,én saját magamon tapasztaltam . Ha légúti nyavajátok van , próbáljátok ki,jobban lesztek .
2020. ápr. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!