MI lehet a baj?
Figyelt kérdés
Volt régen egy telefonom és abban szerepelt egy videó benne egy vulgáris szó ,hogy leveszema fejed mert nagyon rossz dolgokon keresztül mentem és kiadtam kezemből és azóta mióta nincs a telefonom fenekestül felfordult az életem és az a vicc az egészben hogy azt álmodtam levetteme a fejét a haveromnak csak nem tudom hogy álom volt egy vagy a valóság???? mert pszihiátrián is voltam mert ugy össze voltam azvarodva és amikor ott írtam valamit kitisztult a tudatom rendesen emlékeztem arra hogy én megöltem valkit pedig még is élll tehát utolsó napon teljesen bevolt mindenki körülödtem zavarodva furcsán mozogtak népek valmit csináltak majd hazaengedtek és akkor jártam orvosokhoz és utánna otthon ismét kikeltem magamból és amikor mentem pszihiáterhez rögtön azt mondta pezinokot tudom ajánlani hogy lehet ez ?????? falnak is füle van lehetséges ilyen????2020. febr. 15. 20:10
2/2 A kérdező kommentje:
igenis voltam pszihiátrián mert olyan félelmeim voltak hogy nem mertem otthon maradni és az álom után lett amikor azt álmodtam levettem a fejét a haveromnak rendesen rendőrök is voltak itt mint ha othon kiszáltam volna levettema fejét és pszihiátrián jöttem rá mikor kitisztult a tudatom hogy megöltem valakit még is éll lehet ilyen ???? mert hát a halál után van élet haverom éll én meg mehetek a basziba börtönbe lehetséges ilyen ????
2020. febr. 15. 20:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!