Árpára pozitív lett az ételintolerancia tesztem de a malátára negatív, akkor ihatok sört?
"A sör gyártásához a vonatkozó kötelező előírásoknak (törvény, rendelet, MÉ I. kötet), nemzeti szintű ajánlásoknak (MÉ II. kötet, szabvány), ezek hiányában a szokásos és a sörgyártási, valamint az étkezési célnak megfelelő minőségű, a következőkben felsorolt anyagok használhatók fel.
Alapanyagok
Maláta (általában árpa vagy búza csíráztatásával készült termék)
Víz (85-95%-a)
Pótanyagok (a sörlé szárazanyag-tartalmának legfeljebb 30%-a származhat pótanyagból)
Árpa
Csírátlanított kukoricaőrlemény
Rizs
Szénhidráttartalmú termékek
Ízesítő- és színezőanyagok
Komló (az ízét, színét és illatát elsősorban ez adja meg)
Komlókészítmények
Színezékek
Karamellmaláta és színezőmaláta
Technológiai segédanyagok
Szén-dioxid
Élesztő
Szűrő- és derítő anyagok
Enzimek"
Forrás: Wikipédia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!