Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Árpára pozitív lett az ételint...

Árpára pozitív lett az ételintolerancia tesztem de a malátára negatív, akkor ihatok sört?

Figyelt kérdés

2020. jan. 27. 18:21
 1/1 anonim ***** válasza:

"A sör gyártásához a vonatkozó kötelező előírásoknak (törvény, rendelet, MÉ I. kötet), nemzeti szintű ajánlásoknak (MÉ II. kötet, szabvány), ezek hiányában a szokásos és a sörgyártási, valamint az étkezési célnak megfelelő minőségű, a következőkben felsorolt anyagok használhatók fel.


Alapanyagok

Maláta (általában árpa vagy búza csíráztatásával készült termék)

Víz (85-95%-a)

Pótanyagok (a sörlé szárazanyag-tartalmának legfeljebb 30%-a származhat pótanyagból)

Árpa

Csírátlaní­tott kukoricaőrlemény

Rizs

Szénhidráttartalmú termékek

Ízesí­tő- és színezőanyagok

Komló (az ízét, színét és illatát elsősorban ez adja meg)

Komlókészí­tmények

Színezékek

Karamellmaláta és színezőmaláta

Technológiai segédanyagok

Szén-dioxid

Élesztő

Szűrő- és derí­tő anyagok

Enzimek"


Forrás: Wikipédia

2020. jan. 27. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!