Egy éve ismeretlen eredetű allergiám van, tesztek negatívak. Jár valaki hasonló cipőben?
Kedves válaszoló!
Mivel régóta tart ez a problémám, utolsó ötleteim egyike, hogy kiírtam gyk-ra a kérdésem. Amennyiben tudsz valamilyen pozitív hozzászólást írni, kérlek tedd meg, de ne tiporj még jobban a földbe. Van elég bajom e nélkül is. Esetleg kezelnek valahol vagy stagnál az állapotod és te is szenvedsz?
Nekem csalánkiütéseim vannak 2013 óta. Olykor rünetmentes, olykor rosszabb.
Volt góckutatás több területen is. Semmi. A bőrallergia teszt, amit 2015-re végre megcsináltak egy dologra tűnt pozitívnak.
Főleg a téli időszakban néha egy-két napra tetőtől talpig kijön rajtam magas lázzal.
A megoldás: semmi. Az elmúlt egy-két éveben mintha kezdene enyhülni, talán még néhány év és elmúlik.
Szóval semmi más vigaszt nem tudok: ha nem derül ki az oka, akkor talán az idő megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!