Dorina0916 kérdése:
Kinek milyen kenőcs vált be ekcémára?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta időről-időre felbukkan rajtam valahol, és nem találtam még olyan nem szteroidos krémet, ami pár napon belül segítene... Sajnos utóbbi időben az államon jelentkezik és a foglalkozásom miatt ez kellemetlen tud lenni. Elocom krémet használtam rá eddig, viszont félek a szteroidok miatt és szeretném lecserélni. Számomra fontos lenne, hogy rövid időn belül javulást eredményezzen mint az Elocom, ami kb 3-4 nap alatt teljesen elmulasztotta.
Köszönöm a segítséget!
2019. okt. 23. 23:38
1/1 anonim válasza:
Szia! Először is mielőbbi gyógyulást kívánok neked! Kérdésem pedig hogy voltál e esetleg allergia vizsgálaton? Ahogy különböző élelmiszerekre nézték e hogy allergiás vagy e? Nekünk is az Elocom vált be nagyon, de ha megfelelően hidratálod a bőröd akkor igazából nem szabadna hogy az ekcema làngoljon. Nem tudom helyileg hol laksz, de Nagykanizsán van egy nagyon jó bőrgyógyász, Dr Szeghy Balázs. Érdemes lenne vele konzultálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!