Hidegallergia kézen. Van bármilyen bevált módszeretek ellene?
Én egyszer , már régebben elmentem az ügyeletre. Ott a doki adott egy injekciót, amitől egy órán belül elmúlt a panaszom, és azóta sem tért vissza.
Szerintem a repedezettség nem az allergiától van, hanem másmilyen bőrbetegség! A sebhelyesedéssel függ össze.
Köszi szépen a választ. Nem tudod esetleg, hogy pontosan milyen injekciót kaptál?
Hát, 2 doki szerint is hidegallergia, melegben sosem repedezett, sőt, alapvetően zsíros bőröm van, nem is szárad ki, és nem is sebhelyes.
Nem tudom az injekció nevét, mert ilyeneket nem tudok megjegyezni. Pedig akkor mondta a doki, és azt is mondta, hogy ha továbbra is lesz panaszom, azzal a papírral keressem fel a háziorvosom. Aztán a panaszok elmúltával minden feledésbe merült.(Ez még a számítógépes rendszer elött volt)
Pedig van olyan bőrbetegség, mikor megvastagszik a bőr, mintha sávszerű daganat volna. És ha ez hajlatban keletkezik akkor nagy fájdalmak mellet ki is törik. Ez a betegség nem hozható össze sem kiszáradással, sem más bőrelváltozással. Sajnos ennek a nevét sem tudom már, pedig a gugliba beírva több ezer fényképet hozott fel. És ifjabb koromban nekem is volt, csak akkor még a bőrrákot sem ismerték.
Szerintem mutasd meg több bőrgyógyásznak, vagy tölts fel ide egy képet, azzal a kérdéssel, hogy milyen bőrbetegség ez.
Azt viszont lehetségesnek tartom, hogy az Ősz beálltával a nyirkos, hideg idő miatt keletkezik ez a bőrbetegség is. Illetve az erősíti fel, de ez nem hideg-allergia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!