Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás vagyok a gluténra!?

Allergiás vagyok a gluténra!?

Figyelt kérdés
Miért van ha eszek pl 1 kanáll lisztet anyi energiám lesz hogy ott helybe lefutnám a maratont? 5éve voltünk alergia teszten ki is mutata hogy alergiás ?vagyok rá de az alergia része hogy enyi energiám van töle?
2019. szept. 17. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy eszel 1 kanál lisztet? Nyersen nem szabad lisztet enni, igen veszélyes... egyébként akinek coeliakiája van, nem hiszem, hogy ezt tesztelgeti. Tarts diétát, mert ha nem tartod, az súlyos felszívódási zavart, hiánybetegségeket okozhat, egyéb problémák mellett.
2019. szept. 17. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha lisztérzékeny lennél, akkor hamarosan rosszul lennél a gluténtartalmú liszttől, vagy bármitől, amiben glutén van.

Ha allergiás lennél, akkor észlelnéd az allergia tüneteit, ahogy régebben is. Az, hogy sok energiád lesz tőle, nem az allergia tünete. Kiütéseid lesznek? Légszomjad támad? Könnyezel? Köhögsz?

2019. szept. 17. 20:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem nincs! Kissebb koromba volt diéta de mostmár eszek rendesen! Egyedül kb március tól májusig szoktam folyamatosan köhögni meg fujkodni az orrom de az nem hiném hogy a gluténnak közze lenne hozzá.
2019. szept. 17. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és magokra is (pisztácia mogyoró kesudió szotyi allergiás vagyok) de mogyoron kivül egyiknél se veszek észre semmi különöset ha eszek! Mogyoronál is csak a hasam fáj töle meg ha sokkat eszek kipirosodik a szám.
2019. szept. 17. 21:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem nyersen
2019. szept. 17. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az allergia néha egyszerűen elmúlik. Neked bizonyára szerencséd van.
2019. szept. 18. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!