Apro pici alig eszre veheto de annal jobban erezheto vizholyagok vannak az alkaromon . Mi lehet ez?
Kosz ezt a nagyon okos valaszt -.-
Nem napoztam .
Ne haragudjal de ki mondot ilyent a masikra ?
Az hogy kiutes azt en is tudom .
Azert itt kerdezem meg mert ha valakivel volt mar ilyen akkor az eltudja mondani hogy o mit tett szombat este volt amikor ezt ki irtam nem mentem be a korhazba egy kis szar kiutes miatt .
Ha nem tudsz segiteni akkor mi a fenenek komentelsz ? Nem ertem! Nem a velemenyedet kerdeztem hanem olyan embert kerestem aki tidja mi lehet ez es mitol ! .
De nagyon koszonom a valaszodat . 🤦♀️
Nekem is szoktak lenni ilyen kis tűhegynyi apró vízhólyagok a bőrömön. Először tinédzserként jelentek meg a jobb combomon. Sok orvosnál jártam vele, mindegyik csak a vállát vonogatta, neonragormon kenőcsöt javasoltak. De ugye ez utókezelést jelent, és az elvakarás után hamarosan be is gyógyul. Tehát a neogranormont soha nem használtam. Vagy tíz évvel később Keszthelyen jártam egy maszek bőrgyógyásznál, és Ő javasolta, hogy havonta egyszer tegyek a fürdővizembe hipermangán port egy csipettel. Amíg ezt használtam, nem is sebesedtem ki. De valami oknál fogva megszüntették a hipermanganátot, azóta ismét jelentkeznek rajtam ezek a buborcsékok. Jó már nem tömegesen, de itt ott néha elvakarok egyet. Csak onnan tudom, hogy buborcsék volt, mert vizes lesz a körmöm, és a vakarás helye. Azt sem tudtam még megfigyelni, hogy ezek mennyi idő alatt alakulnak ki. Lehet egyik pillanatról a másikra egyszer csak kipattannak a bőrből, és mikor kipattan akkor viszket és egy vakarással már el is tűnt. Illetve egy apró kis égéshez hasonló sebhely marad a helyén, de néhány óra múlva nyoma sincs.
Ha neked sem okoznak komolyabb tüneteket, nem éri meg gazdagítani egyetlen orvosnak becézett puhatestűt sem!
Meleg-kiütés is lehet.
Bőrpuhító, vagy hidratáló krém segíthet - mondom kívülállóként.
Nem viszket?
Nekem akkor van ilyen, ha egy kutya megnyal pl.
Valószínű allergia valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!