Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Van valami bevált módszeretek...

Van valami bevált módszeretek pollenallergiára ami gyógyszermentes? Tünetek: tüsszögés, orrfolyás, néha torok és szem viszketés.

Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 21:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi ez rajtam nem segít akkor sem ha igazad van. Sajnos nem tudok holnap sem az Alpokba sem a tengerhez utazni, nemhogy odaköltözni. Gondolom te sem a tengerparton élsz "valamiért". Ha megtehetném már rég egy görög kis szigeten élnék. Csak sajnos nem lenne miből ;(
2019. aug. 23. 14:30
 12/13 anonim válasza:
56%

Szia!

Parlagfűallergiám van és nagyon egyszerűen kezelem.

Tiszta parlagfűvel. Csak egy körömhegynyi őrölt parlagfű reggel, egész nap nem volt semmi bajom.

Természetesen nem a főút melletti parlagfüvet kell leszedni és megszárítani.

2019. aug. 27. 01:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Engem elvinne a mentő. Gombostűhegynyi virágportól bedagadt az egesz nyelvem meg torkom. Még szerencse, hogy nem egy kiskanálnyival kóstoltam meg belőle.
2019. aug. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!