Szerintetek történt közöttük vagy lehet közöttük
valami?
Figyelt kérdés
A gyermekem apja és a nővérem mostanában sokat találkozgatnak, titkos üzenetek és hívások zajlanak le közöttük. Állítólag a nővérem bevallotta a volt anyósomnak, hogy együtt vannak de ők mindent tagadnak és amikor rá van kérdezve kinevetnek hogy én vagyok a hülye.
2019. júl. 22. 22:50
1/10 anonim válasza:
Az elején olvasván a leírásodat még arra gondoltam csak biztos meglepi bulit akarnak csapni neked....de a végére érvén sajnos nem úgy gondolom!!
Tuti, hogy van valami!!!!
De ti már nem vagytok együtt, hogy úgy írtad “gyerekem apja”...?
Mert ha nem, akkor miért zavar? Bár elég kínos szitu ...
2019. júl. 22. 22:56
2/10 A kérdező kommentje:
Azért zavar, mert a nővérem és a kisgyerek apja. Szép lenne azt mondaná rá mostoha anyuci
2019. júl. 22. 22:59
3/10 anonim válasza:
Ha neked már nincs kapcsolatod a férfival, akkor semmi közöd hozzá, hogy kivel mit csinál. Mint ahogy ahhoz sincs, hogy a nővéred kivel. Dögöljön meg a szomszéd tehene is, mi?
2019. júl. 22. 23:09
4/10 anonim válasza:
Sajnos valoban semmi kozod mostmar hozza, nekik sincs kozuk ahhoz ha te osszejossz valakivel, igy neked sincs. Kicsit ciki de ha nekik nem az akkor neked miert? A gyermeked meg majd eldonti hogyan fogja hivni
2019. júl. 22. 23:34
5/10 anonim válasza:
Szerintem a logikus(nak hangzó) semmi közöd hozzájukon kívül ez bonyolultabb. Én biztos nem állnék szóba a nővéremmel, ha összefeküdne a gyerekem apjával... azért ott van egy múlt, egy sztori, meg ugye a közös gyerek... nem is értem ...
2019. júl. 22. 23:51
6/10 anonim válasza:
"Állítólag bevallotta...". ÁLLÍTÓLAG.
2019. júl. 23. 06:42
7/10 anonim válasza:
Ha van fiútestvére a gyereked apjának, Te meg állj össze azzal, vagy a nővéred volt párjával és akkor legalább az egyiküknek visszaadod a kölcsönt. :D
Viccet félretéve, sajnos vannak ilyen férjek és testvérek. Én hallottam olyanról, hogy egy nőnek a férje a nő anyjának is csinált gyereket. Én szóba nem állnék utána egyikükkel sem, az tuti.
2019. júl. 23. 07:54
8/10 anonim válasza:
Ha van is köztük valami, nem hiszem, hogy felvállalják a nyilvánosság előtt, ha már tagadják. Úgyhogy szerintem nem kell attól tartanod, hogy a nővéred lesz a gyereked mostohaanyja. Egyébként meg szólíthatja a keresztnevén. Úgyis te neveled.
2019. júl. 23. 08:08
9/10 anonim válasza:
Ha nincs köztetek semmi az apával, akkor semmi közöd az egészhez. "Állítólag bevallotta" - ez tetszik.
Rá van kérdezve, a macska fel van mászva a fára, te meg nem vagy megtanulva magyarul, na mindegy, hagyjuk.
2019. júl. 23. 08:46
10/10 anonim válasza:
Ha nem vagytok egyutt, akkor mi kozod hozza? De komolyan, ember... Ne viccelj mar... :) En remelem, hogy inkabb ezeket a hulye "titkos uzeneteket" elfelejtik es felnott modjara felvallaljak. A szerelem nem ciki ferfi es no kozott. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!