Titeket is zavarna?

Figyelt kérdés
A tesómmal együtt lakunk egy saját lakásban, mindketten felnőttek vagyunk és dolgozunk. Nem rég lett egy barátnője, és a csaj minden hétvégén nálunk alszik. Nincs vele amúgy bajom, de zavar, hogy minden hétvégén kerülgetnem kell egy idegent. Bár általában ilyenkor napközben nincsenek itthon, de este-reggel a mosdóhasználat, reggeli csinálás, ilyenek zavarnak.
2019. jún. 14. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Engem nem zavarna
2019. jún. 14. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, zavarna.

De ha a fele lakás az övé, akkor vagy megszokod, vagy eladod a reszed, vagy megveszed az övét

2019. jún. 14. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, de ez én vagyok...

Szerintem gondoltld át jól, és ha nagyon bosszant a dolog, akkor beszélj a tesóddal. Sokkal jobb, mint ha magadban puffognál.

2019. jún. 14. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Engem sokszor a saját családom zavar... 🤣🤣

Ha minden hetvegen ott van akkor rezsibe beszáll?

2019. jún. 14. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha fiú vagy akkor elhiszem,hogy zavar mert nincsen barátnőd ...

Szerintem lány vagy.

2019. jún. 14. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig az a normális, ha az embernek előbb-utóbb lesz valakije, nem az, ha a testvérével lakik.

Próbáljátok megbeszélni ha ennyire zavar, hogy redukálják le a hétvégéket havi 2 alkalomra és menjen a párjához is néha.

2019. jún. 14. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A mosdóhasználat mindig problémás, beszéljétek meg vagy alkalmazkodj a helyzethez (mosakodj előbb/később). Ha valaha barátnőd lesz, akkor eleinte ugyanígy zavarni fog ez, elhiheted.
2019. jún. 15. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!