Ti adnátok nekik pénzt?
Nekem csak bátyám ilyen. Soha nem érdekelte mi van velem, másokkal, soha nem volt kötelezve semmire. Csak amíg tini, addig nem tűnik fel.
Aztán lett munkája, de első nap elverte a pénzt. Hozzám jött kérni. Úgy hogy közben anyám tartotta el. Én meg minimalbéren tengődtem. Többször csinált hasonlót. A hazugság az élete. Most sem dolgozik, csak hazudozik, miközben kölcsönkért, összehauzodozott pénzeket ver el 40-50ezres ruhákra cipőkre.
Én már nem adok neki semmit. Azóta mutatja az igazi arcát.
Soha nem felejtem el, amikor hazalátogattam, odajön és "van pénzed?" az a sóvár lélektelen tekintet és a bosszúság, amikor elküldtem. Azóta szinte nem is szól hozzám. Undorodom tőle. Ez van.
Kérdező, nagyon kérlek, maximum akkor csak ételt vegyél nekik, vagy nagyon alapdolgokat-inkább azt sem, de ne engedd, hogy kihasználjanak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!