Mit csináljak hogy ez kicsit jobb legyen?
Van egy 12 êves húgom, jó a kapcsolatunk meg minden, de én 17 éves vagyok, és fiú, és az a helyzet hogy közös szobánk van... És hát, elég rossz hogy, sose lehetek egyedül, meg nem lehetek fent ameddig akarok, mert jajj, zavarom. Nem tudjuk szétválasztani a szobát, és nem tudunk szobát cserélni a szüleimmel.
És, az is zavar, hogy 2 éve van baratnőm, ~távkapcsolatban élünk 2, hetente találkozunk, és egyébként meg videochatelnenk, de az is rossz úgy hogy mindig bent van a húgom. +Ha bárki atjonne aludni hozzám, azt akarom hogy ~velem legyen,és olyankor a húgom ne legyen itt.
Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült. Tényleg szeretem a húgom,de ez így nem működik
Köszönöm a gyors válaszokat:)
Sajnos, az egyetem még relatíve messze van mert 5 éves szakon vagyok a gimiben, és még csak most fejeztem be a 2.évem.
Nappali sajnos nincs, ha lenne, ott aludnek:(
"Mit csináljak hogy ez kicsit jobb legyen?" Szerintem te is látod, hogy a kezeid meg vannak kötve ebben az ügyben! A házatok kapacitása véges, tesodnak pedig ugyanannyi joga van ott lenni, mint neked! Ha videochateltek hajnali 3kor akkor maximum dugd be a fülest, esetleg nem ébred fel. Vagy menj ki a konyhaba beszélgetni, esetleg a fürdőszobába.
A csajhoz menjél te hétvégén, hiszen ti egy lyukban laktok.
Nem tudom mit vársz, ezeket magadtól is kitalálhatnád. Mindenfele rosszindulat nélkül, most ugye az következik, hogy "nem tudok kivonulni a fürdőbe, mert... Nem tudok a baratnomhoz menni én, mert. .. ". És a megoldást az, hogy nálatok senki se aludjon ott. Minek? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!