Húgom nagyon megváltozott, mióta egy új társasággal lóg, mit tehetnék?
19 éves, még itthon lakik, tanul. A gimi után megszakadtak a baráti kapcsolatai, sokáig egyedül volt. Pár hónapja lett egy haveri társasága, akikkel különösen sokat lóg, amikor szabadideje van, akkor velük van. A különös az, hogy nagyon "dugdossa" őket előlünk. Nem tudom ilyenkor hova mennek, mit csinálnak, azt mondta vagy beülnek valahova vagy valakihez fölmennek, de konkrétabbat nem mondott. Azt mondta, nem drogoznak. Érdeklődtem irántuk, de nem mesél róluk, csak egy srácról, akit különösen kedvel, neki nagyon rossz gyerekkora volt, bántalmazták, stb. Ami engem aggaszt, hogy megváltozott, mióta velük van. Nem beszélget velünk, bezárkózik a szobájába, agresszívan reagál, ha kérdezősködünk, vagdossa magát. Egyszer például mentünk át az úttesten és úgy kellett visszahúznom, mert nem figyelt, hogy jön egy kamion, szóltam neki, hogy vigyázz, nem látod, hogy elüt?! azt mondta, bárcsak úgy lenne... Anyu mondta neki, menjen el pszichológushoz, de hallani se akart róla. Nem tudom mit tehetnék, de félek, hogy ez a társaság csak árt neki, mit tudnék csinálni?
F/22
Már az is veszélyes,ha egy fiatalt ki akarnak szakítani a családból,illetve a család ellen fordítanak!
Nagyon elgondolkodtató kik vannak a háttérben és mit akarnak?
A húgodat meg kéne figyelni:ha drogot adnak neki annak vannak látható jelei.Egyébként olyan területen laktok ahol a kábítószer osztogatása,terjesztése sűrűn előfordul?
Fiatal lány,nehogy később prostituáltat csináljanak belőle.
Van mikor a kábítószer helyett gyógyszereket kotyvasztanak össze az eredmény:megváltozott viselkedés,maga alá vizel mert nem érzi az ingert,komoly szövődmények az idegrendszerben!
Pontosan ismerni kellene a hùgod hirtelen felbukkanó baráti körét.Esetleg magánnyomozó?
Remélem,nem válik rosszá az eset,de gondolom,nem csak én hiszem,hogy több mint furcsa a kérdésed.
Esély van arra, hogy olyan dolgokat tettek már vele, amit szégyellni való. Sőt, akit kedvel, az valószínűleg már meg is fektette és most játszik az érzéseivel is.
Gondolom egyszer jó, máskor meg szar, és biztos lehordja mindennek. Valószínűleg húgod meg túl naiv és nem tudja, hogy mit csináljon. Gondolom első szerelem, mert az tudja jobban meghülyíteni az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!