Féltestvér? Hogy kezdjem az ismerkedést?
19 éves vagyok és megtudtam hogy van egy 11 éves féltestvérem.
Apámmal sose tartottam a kapcsolatot, már őket is elhagyta.
Ő keresett meg hogy szeretne megismerni, én viszont felek hogy nem tudom hogy alakulhat ki ebből meg testvéri kapcsolat.
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Nem kell rögtön arra hajtani, hogy testvéri kapcsolat legyen. Sőt, később sem muszáj.
Csak adj egy esélyt a dolognak, főleg, ha a kicsinek ez ennyire fontos. Attól, hogy nem lesz testvéries a viszonyotok, még lehettek ismerősök, vagy akár barátok.
Ne úgy indulj neki, hogy "testvéri kapcsolat", hanem egyszerüen ismeretség.
Szerintem beszélj meg vele valami találkozót és minden stressz nélkül ismerkedjetek meg.
Attól, hogy közös az apátok, még nem kell ellenségesnek lenni egymással, és ha ö érdeklödik utánad, akkor adj neki egy esélyt. MEllesleg valószínüleg ö is tart valamennyire töled meg a helyzettöl, szóval nincs okod idegeskedni.
Valami semleges helyen találkozzatok elöször, ha netán nagyon ellenszenves, akkor nem kell tovább eröltetni, de lehet belöle igen jó dolog is.
Sehogy sem tudod meg, ha nem adsz neki egy esélyt.
Mi bajod lehet belöle?
Miért kellene rögtön legjobb testvéreknek lennetek.
Na..ő 11 éves létére milyen bátor és érett, hogy megtesz egy ilyen nagy lépést, te pedig itt be vagy rezelve.
A kérdésedre válaszolva: ő már elkezdte az ismerkedést azzal, hogy felkeresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!