Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Barátnőm húga (férje) miért...

Barátnőm húga (férje) miért utánoz minket ennyire?

Figyelt kérdés

Én 32 vagyok, barátnőm 26, a húga 20, a férje 30. Mindenben utánoznak minket, pontosabban engem. Soha nem vágtam fel semmivel, nem szoktam mutogatni a dolgaimat! Vettünk egy új, jobb prémium kat. autót. Nem mutogattuk senkinek, nem dicskedtünk, nem is jelentettük be! Nem mondtuk hogy ezt nézzétek milyen autó! A srác ehhez képest vett a Skoda Fabiájukba (2001-es talán) egy állítólagos sávtartó kamerát, kamerákat szerelt a tükrökbe, tolatókamerát telepített, első-hátsó parkradart telepített, alufelniket vett (olyat ami a mi autónkra való), átfóliáztatta a kocsit olyan színűre mint a miénk, megvett egy androidos navigációs központi panelt kijelzővel és beállította Audi stílusú menü kinézetre!

Ezt úgy tudtuk meg, hogy az apósjelölt büszkén dicsekedett hogy a vejének miket tud az autója és nekünk kár volt ennyi pénzt kiadni ilyen autóra, ha egy 2001-es autó tud mindent amit a miénk! Aztán a srác is elkezdett dicsekedni hogy az ő kocsija mindent tud amit a miénk, ugyanolyan! Sőt, megálapította, hogy nekünk nincs Waze navigáció kocsiban és a mienk az sz@@r a gyári navigációval. Aztán a barátnőmnek a húga is dicsekedett, mutogatta micsoda kocsijuk van, miket tud a miénkhez képest! Az anyjuk is adta alájuk a lovat, még meg is kérdezte hogy ugyanolyan “kerekeket” vettünk mint ami nekik van? Ennyire megirigyeltem őket? Mondtam hogy igen, a Fabián lévő 2018 Audi replikát irigyeltem :D

Az albérletükkel is ugyanezt csinálják, mindent megvesznek amit mi, csak olcsó kiadásban. Aztán az orrunk alá dörgölik, hogy nekik is ilyan van!

Nem izgat a dolog, csak nem értem miért csinálják ezt? Mire jó ez? Főleg hogy nem is dicsekedünk soha! 4x voltunk a szüleinél úgy hogy meg sem említettük a kocsit, észre se vették! Miért irigykedik a húga? Miért nem tesz érte hogy ő is fejlődjön szakmailag? Pl leérettségizhetne.

2019. jan. 27. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
Idióták vagytok mindannyian!
2019. jan. 27. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem izgat a dolog, de mégis kérdést írsz ki róla. Te 32 éves férfi vagy? Biztos?😂😂😂😂 cicaharc😁😁😁
2019. jan. 28. 03:48
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Nekem úgy tűnik, te irigyled tőle a replika felnit meg a kínai tolatókamerát.
2019. jan. 28. 08:15
 14/17 anonim ***** válasza:
31%

A világ nem körülötted forog.

Nőjj fel.

2019. jan. 28. 08:57
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Komplexusos barmok, én ilyenekkel nem barátkoznék.

Bár akkor meg azzal jönnének, hogy TI nem bírjátok elviselni az Ő gazdagságukat.

Idióták és tele velük a világ.

2019. jan. 28. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj de nagyon gyerekes vagy 32 éves létedre! Miért baj az hogy ök is beszereztek olyan dolgokat ami megkönnyíti és buztonságossá teszi a vezetést napi szinten! Mert itt erröl van szó! Vagy nagyon sok idöd van ilyen pitiségekkel foglalkozni vagy irigykedsz, vagy valami bajod van ezekkel az emberekkel mind... nöljél fel!
2019. jan. 28. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"Nem izgat a dolog, csak nem értem miért csinálják ezt? "

ezek szerint mégis izgat.

2019. jan. 28. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!