Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém nagyon ölelkezős...

Az öcsém nagyon ölelkezős típus, pedig már nem kisgyerek, hanem tizenéves. Lehet homokos lesz?

Figyelt kérdés
Most sajnos szegény beteg és ilyenkor még inkább szeret odabújni meg megölelni másokat. Szerintetek ez szexuális? Vagy homoszexuális hajlamra utal? nyugtassatok meg hogy nem. 16 éves és hát nem az a kifejezetten macsó típus (mint én pl), finoman szólva sem. vékony és kicsi.... :S Zavarba ejt a dolog, mert lányos arca van és emiatt néha én is máshogy kezelem. kicsit betegnek érzem őt.
2019. jan. 18. 00:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy beteg és erősen elszálltál magadtól.

Szegény testvéred. Neked kellemetlen, ha ő meleg?

Ha tényleg az, ő hogy fogja megélni, hogy még a testvére is elfordul tőle?

Mond az neked valamit, hogy család?

2019. jan. 18. 09:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ölelkezős típus <-> homokos

???

Nem értem az összefüggést.

Ha ölelkezős típus, akkor majdani barátnőjét majd többet ölelgeti.

Ha családja lesz és a kisgyerekeit is ugyanígy ölelgetni fogja, remélem nem azon fogsz kattogni, hogy hátha pedofil.

2019. jan. 18. 10:11
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon kamunak tűnik
2019. jan. 18. 10:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a kérdés alapján inkább téged érezlek betegnek, nem is kicsit.

Remélem, hogy kamu.

2019. jan. 18. 12:43
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Idióta vagy kedves ("macsó" lol) kérdező. :D Szegény öcséd, itt egyedül veled van a baj és nem vele. Sajnálom, hogy nincs normális testvére. :(
2019. jan. 18. 15:13
 16/25 A kérdező kommentje:

Ha lány testvérem lenne azért az teljesen más, mivel normális ha az ellenkező nemhez közeledik és a lányok sokkal érzelmesebbek a fiúknál, teljesen más lenne. Igazából én aggódom érte emiatt. Nem mutatom, mert vagyok annyira toleráns, hogy nem mondom neki hogy tünj innen, ez engem csak belülről emészt.

"“Zavarba ejt a dolog, mert lányos arca van és emiatt néha én is máshogy kezelem. kicsit betegnek érzem őt.”

Gyanítom itt nem az öcséd gondolkodása hoz zavarba, hanem a sajátod."

Nem értelek ezt fejtsd ki...

2019. jan. 18. 16:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarta ezzel írni, nagyon is érthetően, hogy téged nem az zavar, hogy esetleg bejössz neki, hanem az, hogy ő jön be neked. Mert lányos arca van. Ezért máshogy viselkedsz vele. Kapizsgálod?
2019. jan. 18. 17:21
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit írsz? Ha a lánytestvérednek bejönnél,az normális lenne? Basszus nő vagyok, fiú testvérem van, de soha nem tudtam rá férfiként gondolni, hiszen a testvérem!!! Attól, hogy egy srác meleg, neki te még ugyanúgy a testvére vagy. Undorító a homofób gondolkodásod, ne is haragudj.
2019. jan. 18. 18:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez keeeesz 😂😂😂😂
2019. jan. 18. 18:19
 20/25 kovpet ***** válasza:
100%

Elmondok egy titkot. Ha meleg, akkor nem "lesz" meleg, hanem simán az. Az is volt és az is marad.

De szerintem inkább te vagy meleg, csak magadnak sem mered bevallani.

2019. jan. 19. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!