Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez szexuális...

Szerintetek ez szexuális vonzalom lenne a húgom iránt, vagy csupán természetes dolog?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs párkapcsolatom, amúgy férfi vagyok 30 éves, húgom 25. Mostanában arra gondolok, milyen jó lenne ha velem aludna az ágyamban hozzám bújva. Nem szeretkezni akarok vele, csak ennyit. Mert olyan jól esne, hogy van mellettem valaki.

Szóval ez normális felnőtt korban? Vagy lehet látens vonzalmat érzek iránta, amit elnyomok?

2018. nov. 29. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Megnyugtatlak, nem természetes.

Keress párt.

2018. nov. 29. 12:05
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Gyerekkorban sem normális.. Inkább keress valakit, akit szerethetsz, mert ez így ijesztő.
2018. nov. 29. 12:11
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Gyermekkorban sem normális de azt még úgy ahogy meg lehet magyarázni hogy a serdülés, hormonok stb de az hogy 30 évesen vonzódsz a húgodhoz nagyon nem normális. Keress fel egy pszichológust.
2018. nov. 29. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Én ha nèha mamàmèknàl alszom unokatesókkal (mind lànyok vagyunk) ugyanúgy àtölelem őket is az àgyban mint pàromat. Nekem is eszembe jutott hogy baj-e, de ez inkább megszokás.vagyis nálam.
2018. nov. 29. 12:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nincs más nő az életedben a húgodon kívül, rá vetődik ki az, ami egy másik nőre kellene. Szóval ideje lenne találnod valakit magadnak.
2018. nov. 29. 12:51
 6/15 anonim válasza:
100%
Szeretet-hiányos vagy. Keress párt.
2018. nov. 29. 13:02
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Nem normális, hogy a húgodat ölelgetnéd az ágyban.

A normális, ha megöleljük egymást akár rokonokkal, akár barátokkal, pl. találkozáskor, köszöntéskor. De az ölelés nem egyenlő az ölelkezéssel, pláne nem az ágyban való ölelkezéssel.

Nekem ez már nagyon beteges. Nem vagy gyerek, még csak egy zavarodott tini sem. 30 éves felnőtt ember vagy.

2018. nov. 29. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
lesd meg fürdés közben és csapd ki rá
2018. nov. 29. 14:01
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Most ez hülyén hangzik de a jelenség nem egyedi! Volt egy osztálytársam akit meglesett a bátyja mikor fürdött, éveken át. Persze ment a recskázás ezerrel. Nekem ezt a lány egy évtizeddel később mondta el. Azt is elmondta, hogy szólt az anyjának, hogy ez megy, az anyja meg nem akart tudni a dologról, jól lecseszte a lányt, hogy hagyja őt ezzel békén.

Szóval a hímek egy része már csak ilyen beteg, nem számít nekik, hogy rokon.

De hát nem kell messzire menni: Lákátos apuka 10 éves kora óta kezelgeti a kis Dzsenifert, már úton van a második pulya, Dzseni közben már 15 éves, anyu meg végig tudott a dologról. Apu és anyu bilincsben, Dzseni meg anyaotthonban. Jelentkezzen, aki sosem hallott még ilyet a híradóban. Tesóéknál ugyanez a szitu.

2018. nov. 29. 14:22
 10/15 anonim ***** válasza:
79%

Nincs ezzel semmi baj, az én gyerekeim is szeretnek együtt aludni, és ők is felnőttek már.

Üdv, Tywin Lannister

2018. nov. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!