Szerintetek ez szexuális vonzalom lenne a húgom iránt, vagy csupán természetes dolog?
Jelenleg nincs párkapcsolatom, amúgy férfi vagyok 30 éves, húgom 25. Mostanában arra gondolok, milyen jó lenne ha velem aludna az ágyamban hozzám bújva. Nem szeretkezni akarok vele, csak ennyit. Mert olyan jól esne, hogy van mellettem valaki.
Szóval ez normális felnőtt korban? Vagy lehet látens vonzalmat érzek iránta, amit elnyomok?
Megnyugtatlak, nem természetes.
Keress párt.
Nem normális, hogy a húgodat ölelgetnéd az ágyban.
A normális, ha megöleljük egymást akár rokonokkal, akár barátokkal, pl. találkozáskor, köszöntéskor. De az ölelés nem egyenlő az ölelkezéssel, pláne nem az ágyban való ölelkezéssel.
Nekem ez már nagyon beteges. Nem vagy gyerek, még csak egy zavarodott tini sem. 30 éves felnőtt ember vagy.
Most ez hülyén hangzik de a jelenség nem egyedi! Volt egy osztálytársam akit meglesett a bátyja mikor fürdött, éveken át. Persze ment a recskázás ezerrel. Nekem ezt a lány egy évtizeddel később mondta el. Azt is elmondta, hogy szólt az anyjának, hogy ez megy, az anyja meg nem akart tudni a dologról, jól lecseszte a lányt, hogy hagyja őt ezzel békén.
Szóval a hímek egy része már csak ilyen beteg, nem számít nekik, hogy rokon.
De hát nem kell messzire menni: Lákátos apuka 10 éves kora óta kezelgeti a kis Dzsenifert, már úton van a második pulya, Dzseni közben már 15 éves, anyu meg végig tudott a dologról. Apu és anyu bilincsben, Dzseni meg anyaotthonban. Jelentkezzen, aki sosem hallott még ilyet a híradóban. Tesóéknál ugyanez a szitu.
Nincs ezzel semmi baj, az én gyerekeim is szeretnek együtt aludni, és ők is felnőttek már.
Üdv, Tywin Lannister
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!