Párom testvére. Nővére mindig haza látogat a hétkozepétől vagy hétvégén. Ti hogy kezelnétek ezt?
Én is elköltöztem már, de attól a szülői ház még ugyan úgy az otthonom, mint az új lakás.
Mégis mit kéne ezen kezelni? A "gyerek" akkor megy haza amikor akar, nehogy már egy "sógor" pattogjon, hogy ne vigye haza az unokát meg ne látogassa a szüleit!
Költözzetek el ha valami nem tetszik. Persze gondolom kényelmesebb a mama hotelben
Csendben kell lenni meg korán kelni (füldugó) micsoda problémák....
Nekünk a szülői ház ugyanúgy az otthonunk tudod vhol ez igy szokás.
A parod szüleinek házában meg ne akard te megszabni ki mehet meg mikor. Költozz vissza a te szüleid hazaba ha zavar a gyerek.
"Mar nem az ő otthona."
De igen, az ő otthona. Sokkal inkább, mint a tiéd. Jesszus, még te is azt írod, hogy "hazalátogat".
Nálunk ugyanez van, párom nővére heti 1-2 éjszakát mindig itt tölt, pedig van saját házuk a férjével.
Hogy őszinte legyek, számomra érthetetlen szokás, és elég bosszantó egyéniség a csajszi, DEEEE könyörgöm, ő megy a szüleihez, úgymond "haza". Mikor ideköltöztem hozzájuk, elfogadtam a játékszabályokat, nem akarok változtatni rajtuk, megtartom magamnak a véleményem, nem "kezelem" sehogy a dolgot.
Vagyis de, kezelem, azzal, hogy gyűjtögetek szorgosan a párommal együtt, és hamarosan úgy néz ki, hogy el tudunk költözni.
Ha a párodat zavarja, akkor ő próbálja meg megoldani, ő szóljon a tesójának, de te maradj ki belőle, mert csak kivívod a család ellenszenvét, ha megpróbálsz beleszólni az otthoni életükbe.
Próbáljatok mielőbb elköltözni, esetleg a párod próbáljon a tesója lelkére beszélni, ennyit tudtok tenni igazából.
16-os vagyok
Aki nyomkodja rám a mínuszt, az meg tudná fogalmazni esetleg pár mondatban, hogy miért? Mit írtam pontosan, ami nem hasznos?
Köszönöm
Kérdező más otthonában te csak ne rendezkedj.
Irritáló egy liba lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!