Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan beszéljem meg a bátyámm...

Hogyan beszéljem meg a bátyámmal, hogy legalább addig viselkedjenek kulturáltan a haverjaival, amíg itt vannak a barátnőim? 17/l

Figyelt kérdés

Falun lakunk, a bátyám 18 éves. Hétvégén általában a szüleink nincsenek itthon, ezért ő péntek este áthívja a barátait (17-18 évesek), és szombat reggelig/délig buliznak általában (9-10-en szoknak lenni). Van az udvaron egy medence, egész éjjel abban ugrálnak, ordít a zene, énekelnek, piálnak...

Most hétvégére én is elhívtam a barátnőim, a tesóm és a haverjai sem ismerik őket, messzire járok suliba, kolis vagyok. Pont úgy csináltam ahogy a tesóm szokja (megmondta előre, hogy valamennyi pia van, de azért mindenki hozzon magának piát, sósak vannak...).

Azt azért nem szeretném, ha a tesóm beégetne az osztálytársaim előtt. Jön 1-2 fiú osztálytársam is, szerintem azokkal egyhamar megtalálják a közös hangnemet (elkezdenek inni és már kész), de nem szeretném, ha valamelyikünket cukkolnák, mert nem akar inni, vagy valakit leitatnának...

Szerintetek hogyan beszéljem meg vele/velük, hogy egy picit vegyenek vissza az arcukból, és legyenek kulturáltak?

2018. jún. 7. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén? Szerintem sehogy...
2018. jún. 7. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Még nem jelentette fel őket senki? Ejha.
2018. jún. 7. 12:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Feljelenteni? Dehogy...

Mindkét szomszéd a tesóm haverja, ők is itt szoknak lenni... A szülők meg nem fognak feljelenteni senkit, mivel az ő gyerekük is itt van.

2018. jún. 7. 12:25
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha ennyire zavar a bátyád akkor tartsd meg máshol a bulit.
2018. jún. 7. 12:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bátortalan kérdés: mi volna, ha elmondanád neki amit itt leírtál?
2018. jún. 7. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Azt te tudod, hogy milyen a testvéred, mennyire lehet rá hatni. A baj általában a haverokkal van.

Sajnos tapasztalataim szerint az ilyen fiúk annyira el van eresztve, akkora az egójuk, hogy le sem szarnák, amit mondasz.

Tesómtól én egyszer kértem, hogy legalább akkor ne füvezzen, amikor asztmás barátnőm jött hozzám látogatóba.

Természetesen betolt mindent füsttel.

De lehet, hogy egy jó buli kerekedik belőle, nem? Vagy ennyire gázak?

2018. jún. 7. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, aztán vagy megfogadja vagy nem.
2018. jún. 7. 12:55
 8/12 anonim ***** válasza:
42%
Meg fogják dugni a barátnőidet.
2018. jún. 7. 13:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Buli az jó szokott lenni mindig, de ez mégsem olyan, mintha egy diszkó lenne. Az osztálytársaim nagyrésze inkább ilyen szórakozóhelyerekre jár, míg az osztályból én meg még egy lány, plusz a két fiú mi inkább ilyen házibulikat szeretünk. Na akkor majd meglátjuk mi lesz belőle, max ha nem tetszik nekik máskor nem jönnek .
2018. jún. 7. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem előre mondd meg a barátaidnak, mire számíthatnak.

Csak egy kérdés: anyádék hová mennek majdnem minden hétvégén?

2018. jún. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!