Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meddig normális hogy két...

Meddig normális hogy két gyerek együtt alszik egy ágyban?

Figyelt kérdés
4 és 5 éves lányaim együtt alszanak egy ágyba, pedig mind a kettőjüknek van különágya. Meddig normális ez? Még elég kicsik, de nem aludhatnak örökre együtt.Szinte mindent együtt csinálnak, még együtt fürdenek is. Hála égnek hogy beleférnek ketten a kádba.
2018. márc. 12. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Amíg nem zavarja legalább az egyiküket.

Azért a fürdést idővel jó lenne külön.

Eleve nem is higiénikus.

2018. márc. 13. 02:53
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Amikor egyikük majd iskolába megy, és ezzel változik a napirendje, valószínűleg fokozatosan elkezdenek leválni egymásról. Egyelőre nem aggódnék én se. Mindenesetre legyen meg továbbra is a lehetőségük, hogy ha olyanjuk lesz, akkor majd külön ágyban aludhassanak.
2018. márc. 13. 06:27
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem sem gond. Van saját ágyuk, van lehetőségük külön aludni, de ők ezt szeretnék. Nincsenek rákényszerülve. A fürdés sem gond szerintem. Ha egyiküket zavarni fogja úgyis elintézik majd egymás közt.

Én pl. ennyi idősen szerettem egy kádban fürdeni tesómmal, mert tudtunk együtt játszani mindenféle vízi játékkal, olyan volt mint egy kis strandolás. Aludni nem szerettem vele, mert nagyon rugdosott, de egyszer kb. 14 évesen átjött, hogy aludhat e velem. Azt mondta, hogy "csak úgy", de tudtam, hogy be van szarva a vihartól és azért akar átjönni. Megengedtem neki. Szerintem nincs ebbe semmi rossz. A barátnőivel is alszik egy ágyban az ember, ez is olyan.

2018. márc. 13. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az a nem normális, hogy a mai szülők mindenben a problémát látják...
2018. márc. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!