Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez irígység vagy...

Szerintetek ez irígység vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Öcsémnek a barátnője folyamatosan utánnoz minden apró dologban pl. Ha én hajat mosok ő is, ha kifestem a körmömet ő is, ha hosszu pizsamaban alszok o is, ha rovid naciban meg atlétaban alszok masnap latom hogy o is ugyan azt hord ... a családomat próbálja ellenem beszelni, az ö csaladjanak otthol egy olyan sztorikat mesel ami teljes egeszeben nem fedi a valosagot velem kapcsolatban. MIt tegyek? Ez szerintetek mi lehet ? vagy miert csinalja ezt?

2018. jan. 24. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Őt már megkérdezted?
2018. jan. 24. 15:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem mert nem vagyunk beszélo viszonyban.
2018. jan. 24. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne foglalkozz vele.
2018. jan. 24. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Irigykedik rád, ennyi a titok.
2018. jan. 24. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Úúúúr isten! Hajat mos, körmöt fest és cseréli a pizsamáját többször is évente? A ribi... Szerintem azonnal vond kérdőre az egész család előtt. Azért mindennek van határa.
2018. jan. 24. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Előző azért vki aki leköveti a dolgaimat,másol mindent, kishiján ÉN akar lenni, ott gond van a fejében, és nem pusztán az irigységet értem ezalatt.
2018. jan. 24. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Kitalálom: télen hosszú, nyáron rövid pizsit hordtok mindketten. A körmötöket hétvégére lakkozzátok ki, hajat hetente 3-4 szer mostok mindketten. Kb. mint a tinilányok 99 százaléka. Naaaaaa mindegy.
2018. jan. 24. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
20%
Ez még nem jelent semmit...
2018. jan. 24. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Téged akar idegesíteni, mert látja higy ez téged irritál.
2018. jan. 24. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Egy dolog ragadta meg a figyelmemet a helyesírásodon kívül:

Együtt laktok? Vagy olyan ritkán mosol hajat, hogy értesül róla, aztán ő is megmossa?

Lányom és a bátyám lánya, vagyis unokatestvérek között volt hasonló irigykedés kb. 6.-7. osztályban, de mivel itt öcséd barátnőjéről van szó, nem kis tini, akkor vagy mindketten lököttek vagytok, vagy valóban irigy rád.

Mondjuk ez nem ilyen piti formában mutatkozna meg: körömfestés, hosszú pizsama, stb.

2018. jan. 24. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!