Szerintetek illetlen voltam, hogy karácsonykor a
nővéremet nem engedtem be a házamba a kutyájával?
Figyelt kérdés
Tudja, hogy nem szeretem az állatokat és félek is tőlük, mégis a kutyájával jött haza, mert állítása szerint neki a kutya családtagja. A kertben sem akartam, hogy ott legyen a kutyája, mert megijesztette volna a cicáimat.
2017. dec. 24. 21:28
1/7 anonim válasza:
Nálatok a családon belül nincs kommunikáció és kompromisszum? Sajnos ilyenkor mindenkinek igaza van és senkinek se, igazad van hogy ha nem szereted és félsz tőle nem akarod hogy az otthonodba hozza, és igaza van hogyha neki családtag akkor ahova csak lehet hozza magával. Viszont szerintem biztos meg lehetett volna oldani, hogy megbeszélitek, hogy a kutyus nélkül jöjjön, biztos nem szakadt volna le az ég ha nem hozza magával, hisz gondolom nem azt kérted hogy dobja a szemétre, csak hogy bízza valaki másra amíg meglátogat téged. Mondom ezt az egészet úgy hogy holnap hozzánk is kutyástul (valószínűleg nem is egy kutyával) jön a pereputty, nekem is vannak kutyáim, de ha nem muszáj általában nem viszem olyan helyre ahol tudom hogy kényelmetlenséget okozna.
2017. dec. 24. 21:31
2/7 anonim válasza:
Ezt előre meg kellett volna beszélnetek, letisztáznotok. Én is tudom, mely ismerősöm vagy családtagom nem enged állatot a házába, oda vagy nem megyek, vagy nem viszem a kutyámat. Tehát, ez a részéről volt illetlen.
2017. dec. 24. 22:08
3/7 anonim válasza:
A nővéred volt a hunyó. Mindenkinek joga van hozzá, hogy eldöntse a saját házába beenged-e kutyát vagy sem. És teljesen mindegy, hogy karácsony van-e.
Persze a másik fél meg mondhatja, hogy akkor ő sem megy, és ő sem lesz illetlen. De ettől még így nemfogtok találkozni karácsonykor.
2017. dec. 24. 22:38
4/7 anonim válasza:
A nővéred volt a hibás.
Nekem is van kutyám, de a nagycsaládi karácsonyra eszembe sem jut elcibálni. Azt az 5 órát simán kibírja otthon.
2017. dec. 24. 22:47
5/7 anonim válasza:
LOL, amíg csak a kérdés elejét láttam, röhögtem, hogy a nővéredet az állatok kategóriába rakod :) Én behoztam volna a cicákat és lehetett volna a kutya a kertben, de amúgy igazad van, illett volna előre jeleznie a dolgot és ha neked nem felel meg, nem hoznia a kutyáját.
2017. dec. 24. 22:53
6/7 anonim válasza:
Szerintem a nővéred volt a hibás: tudja, hogy nem szereted a kutyákat, tudja, hogy félsz a kutyáktól, és tudja, hogy cicák élnek veled. Mégis odaállított a kutyával.
2017. dec. 25. 10:52
7/7 anonim válasza:
Ha ezt tudja és megbeszéltétek, akkor nem volt illetlenség. Plusz... na... értem, hogy a kutya családtag sokaknál, de hogy ennyire, vagy legalábbis az, hogy akkor elviszi olyan helyre a kutyát, ahol nem látják szívesen, az már pszichés eset.
(mondjuk az elég vicces, hogy félsz az állatoktól, de macskáid vannak... hacsak nem porcicák :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!