Ti mit tennétek azzal a személlyel, akiben fiatalon annyira megbíztatok, hogy hitelt vettetek fel neki a saját lakásotokra, saját nevetekre, de ő futamidő felénél kiszáll és cserben hagy?
Fogadj ügyvédet és jelentsétek fel.
A bankot nem érdekli, hogy ki költötte el a pénzt, de a bíróságon már bizonyítania kell, hogy akkor honnan lett hírtelen több milliója.
Bár nem írtad, hogy a krakk mit jelent, de ha tartozott a banknak és hirtelen törlesztett, akkor bizonyítani kell, honnan vett több millió forintot.
beszélj a férjével
ha nem jön össze, ügyvéd
18as vagyok.
Most őszintén, miért tennéd ki a fészbukra? Bosszúból. Kicsinyességből. Mindenki azért tesz ilyesmit, nem az igazság kedvéért. Az emberek kifröcsögik magukat, bejön pár lájk és ennyi.
A probléma ettől nem oldódik meg, de a helyzetet elmérgesíted.
Az ilyen megoldásokat hagyjuk meg a 15 éveseknek és a hírnévre áhítozó Z kategóriás közszereplőknek.
Igen, ettől tartottam, hogy nincs sehol lepapírozva kié is valójában az adósság. Azért egy ügyvédet kérdezz meg, ő elmondja mik a lehetőségek, reméljük azért van valami számodra pozitív. igazságos kiút a dologból.
Unokatesómnak elég cifra válási ügye volt, ő is ügyvédhez fordult tanácsért, és az általa elmondottakat követte, hogy jól jöjjön ki a dologból.
Sajnálom, hogy egy hibás pénzügyi döntést hoztál. Egy életre megtanultad, hogy sosem szabad felvenni hitelt másnak. Én sajnos nem tudok újat mondani csak az előttem szólókat tudom ismételni. Az ügyvéd talán segíthet de nem sok esélyt látok.
Az általad leírt helyzetben remélem fent tudod majd tartani magadat és a gyerekedet!
Az üzletben nincs barátság vagy család.
" nincs sehol lepapírozva kié is valójában az adósság"
Ezen némileg lehet segíteni. Elmész hozzájuk -bekapcsolt magnóval a zsebedben- és felteszed a kérdéseidet. A válaszokból ki fog derülni, hogy a szóbeli megállapodási is megállapodás. Utána már lesz némi konkrétum a kezedben, amit a bíróság elfogad(hat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!