Téged is zavarna, ha az ellenkező nemű tesód meztelenül sétálgatna otthon a lakásban?
Figyelt kérdés
Mert engem igen, hogy az öcsém mostanában ezt csinálja. Lezuhanyozik vagy fürdik, aztán nem vesz magára semmit. Még ha csak a saját szobájában lenne úgy, nem is érdekelne. de nem csak ott. A szüleimet meg nem izgatja. Hozzám viszont jönnek barátnők is időnként, volt már, hogy ez a hülye meg egy szál semmiben végigment ott előttünk, nekem égett a bőr a képemről. Mit lehet csinálni?2017. nov. 12. 09:50
11/19 anonim válasza:
A barátnőid legközelebb hozzanak játékos-játszani akaró kutyát-macskát:DDD
12/19 anonim válasza:
Barátnőid verjék ki neki aztán lenyugszik.
13/19 anonim válasza:
Nyugodj meg! Puncit akar! Ha azt akarod hogy visszavegyen intézz neki egy csajt aki rendszeresen lefeji!
14/19 anonim válasza:
Most ért abba a lázadó kamasz korba , és a hormonok is dolgoznak nála. Ő élvezi a helyzetet hogy idegen lányok előtt lehet meztelen. Nem tudsz vele mit csinálni, ha tiltod vagy veszekszel vele annál rosszabb, csak azért is csinálni fogja.
15/19 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne hogy mit reagáltak a barátnőid amikor (először) látták meztelenül?
16/19 anonim válasza:
nincs ebben semmi vész.
ha a bnőidnek tetszik, akkor főleg ... gondolom, alaposan megsasoltzák, nem? mit szólnak hozzá?
17/19 anonim válasza:
Azonos nemü 16 éves öcsém is szokott, és néhanén is. 17/f
18/19 anonim válasza:
és nem áll fel ha ott vannak szép csajszik? :) én tuti nem bírnám ...
19/19 anonim válasza:
Na, mi lett belőle? Abbahagyta egy idő után az öcséd? Megbeszélted vele a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!