Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? A játék miatt lehet ennyire agresszív?

Figyelt kérdés
Van egy öcsém, aki ma nekem jött, mert épp megemlítettem neki, hogy nem épp jó dolog az amit csinál. Egész nap a számítógépén játszik ezekkel az online lövöldözős játékkal, és üvöltözik. Felnyomott a falra, és annyira megszorította a nyakamat, hogy most jegelem az állkapcsomat. Mellesleg olyan helyen dolgozik, ahol -elméletileg- mentálisan rendben kellene, hogy legyen.

2017. nov. 3. 23:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
közös... úgyhogy tulajdonképp megvan kötve a kezem
2017. nov. 4. 17:02
 22/24 anonim válasza:
100%
A másik oldal álláspontja engem is érdekelne. Eddig úgy fest a helyzet, hogy te viszed a háztartást, dolgozol is, fizetsz mindent, kiszolgálod egyszer kérdezel valamit és erre megver.... őőő elég egyoldalú a helyzet. Mint valami pszichopata... Egy pszichopatát azért még a mi kedves rendőreink is kiszűrnének. Amikor rendőr lesz valaki családlátogatás is van, akkor nem jeleztél semmit feléjük, hogy valami nincs rendben az öcséddel? Miért nem? Ha meg tényleg ez van, miért főzöl, mosol rá? Nem paterolhatod el, övé a ház fele. Beszéljétek meg, felnőtt emberek vagytok! Ha meg nem sikerül, el lehet adni a házat, megfelezni a pénzt és mehet mindenki a maga útjára. Neked nincs párod? Miért nem költözöl hozzá egy időre és hagyod az öcséd magára?
2017. nov. 5. 13:51
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne költözzön el a kérdező a saját tulajdonából, mert egy ilyen elmebeteg simán elfoglalja a házat, és vissza sem engedi. El kell adni a házat, vagy kivásárolni az öcsédet.
2017. nov. 5. 19:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Kedves 18as, szerinted a fizikai bántalmazás elkülönül a lelkitől? Az önmagában jár? Ugyan kinek okozna lelki traumát, ha a falhoz vágnák és fojtogatnák? A fizikai bántalmazás természetéből adódóan mindig együtt jár a lelkivel. Egyébként ahogy kiveszem a kérdező szavaiból, édesapjuk meghalt, szóval ő is tulajdonos.
2018. febr. 2. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!