Mennyire megszokott, hogy testvérek egymás barátaival lógnak? Ti csináltatok ilyet?
Azért nem tudom eldönteni, mert nálunk nagy a korkülönbség a tesóm és köztem és más neműek is vagyunk. De mikor általános iskolás voltam, előfordult, hogy szülinapi bulimra egyes osztálytársaim elhozták a húgukat is. Még akkor is, ha sose beszéltem a húgukkal hosszabban. Volt, hogy megmondta (udvariasan), hogy most bocs, de ő ne jöjjön, és a barátnőm meg is értette, de a húga állítólag otthon megsértődött. (Nekem ez furcsa volt, kibéreltünk egy bowlingpályát szülinapra, miért vittünk volna el valakit, akivel évente 3 mondatot váltok? És miért várta el?) Volt, aki felhívott, megkérdezte, hozhatja-e a húgát, és nem mondtam nemet, de a húgán nem azt láttam, hogy jól érzi magát a nagyok között. Szerintem unalmas volt neki a dolog, nem értem... nem volt hova tenni a gyereket? Nem minden ismerősömnél volt ez így, akinek volt testvére. Ti erről mit gondoltok? Nekem ez olyan furcsa volt. Én is ismerem a tesóm haverjait, de csak annyira, hogy köszönnek az utcán, meg az egyik kicsit közvetlenebb, az talán beszélget is velem.
Nálatok ez hogy volt?
Igen, gondoltam, hogy a szülők keze is benne van, de hát tesóm is sokat bulizott, amikor én otthon voltam, mégse mondtam, hogy én miért nem mehetek, hanem majd nekem is lesz bulim, és azon meg ő nem lesz ott. Nem is értem.
Még várok válaszokat,köszi az eddigieket.
3 év van köztünk és lányok vagyunk: szülinapi bulikba nem mentem el. Minek? Tök mindegy, mi van, ha nem vagyok meghívva, nem tolom oda a képem. Egyszer volt olyan, hogy meghívott a húgom barátnője, külön kiemelte, hogy szívesen lát, de inkább nem mentem, mert nem akartam a tesóm nyakán lógni a sok ismeretlen közt.
Viszont más helyzetekben lógtunk együtt. Ha mondjuk nálunk aludtak, akkor hülyültünk együtt, meg mentem el moziba, vásárolni a húgom legjobb barátnőjével a húgom nélkül, mert nagyon egyezett az érdeklődési körünk.
Az volt cinkes, mikor általánosban ha felmentünk valakihez suli után, jöttek a húgok, legtöbbször az enyém, de ő mindig normális volt, nem nyávogott, bírták a barátnőim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!