Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hol tudom megkeresni 1967-ben...

Hol tudom megkeresni 1967-ben született testvérem? Annyit tudok hogy mikor született, és állítólag meghalt. A legidősebb családtagunk semmit nem hajlandó mondani. Szüleimnek nem kellett eltemetni, így valószínűséggel valahol él. Hogy keressem meg?

Figyelt kérdés

2017. szept. 15. 23:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Szüleink már sajnos NEM élnek. Így őket soha többet nem tudom megkérdezni. Ezek amiket leírtam azok az évekkel elhangzott válaszok amiket anyukám mondott.
2017. szept. 25. 00:35
 22/28 anonim ***** válasza:
72%
Történt azóta valami? Sikerült kideríteni valamit?
2018. máj. 4. 19:25
 23/28 A kérdező kommentje:
Azóta sem sikerült kiderítenünk semmit...egyszerűen nem tudjuk merre induljunk el. Az is lehet hogy odaadták valakinakmaz is lehet higy meghalt, vagy esetleg tényleg elejtettek és meghalt...akkoriban az “ilyen” ügyekből nem csináltak gondot....megvédték a dolgozókat.
2018. máj. 6. 03:22
 24/28 anonim ***** válasza:
És mivel próbálkoztatok? Mert itt azért több jó ötletet adtak. Pl. az elektronikus közigazgatási keresést - nem válaszoltak??
2018. máj. 10. 22:25
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha még idetévedsz írj privátot légyszi mert nekem is van egy hasonló történetem. Ha egy településen történt a két eset az tényleg nagyon fura lenne.
2020. febr. 11. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Na van valami hír?
2020. márc. 14. 07:56
 27/28 anonim ***** válasza:

25,na abbol nagy cirkusz lenne az biztos.

furcsa, zavaros, kivancsi vagyok valami kiderult e azota!

2020. ápr. 19. 22:57
 28/28 anonim ***** válasza:
61%

Lehet a szűléskor történt valami mobdjuk beszorúlt a szűlőcsatornába s fogóval vették ki ami miatt dúlyosan sérűlten született. S a korházban lehet azt mondták az anyának hogy ez a gyerek nem fog sokáig megnaradni s addig se fog tudni járni, bedzélni s jobb ha intézetbe adja. Lehet hogy a korházbol betették olyan otthonba ahol sérűlt otthagyott gyerekek voltak s a szülőkkel megbeszélték hogy papiron meg legyen halva a gyetek hogy a környezetnek legyen kimagyarázva hogy hova lett a baba mert ugye terhrs volt s azt tudták a munkahelyen, családban.

Figyrlj kérdező, ha a szűléskor történt valami s a testvered beteg lett amiért intézetbe kerűlt akkor biztos hogy már meghalt. Mert rossz körülmények voltak a sérült intézetekben s ott biztosan meghalt vagy esetleg valamilyen felnött pszihiátrián tengődik.De az a valószinübb hogy az intézetben meghalt mert akkoriban rossz körülmények voltak. Nem adtak nekik eleget enni, nem szerették, nem tanitották őket, nem volt inger ami érje őket s ettől súlyosabb sérültek lettek s sokan belehaltak.

2020. okt. 26. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!