Csalódni fog bennem a báttyám, ha nem megyek olyan erős egyetemre?
Figyelt kérdés
Ő nem ment egyetemre,viszont én majd óvódapegagógiára szeretnék menni.Már 9.-es korom óta az szeretnék lenni,de ugye nem kell hozzá sok lont.2017. szept. 7. 11:31
11/17 anonim válasza:
Amúgy miért csalódna, ő sem járt, és az ember értékét nem a végzettsége adja.
12/17 anonim válasza:
A bátyád nevel, hogy ennyire számít Neked a véleménye? Ne Őmiatta tanuld, amit tanulsz, hanem azért, mert Téged az a foglalkozás tenne boldoggá. Hiába mennél Te mérnökire, ha semmi affinitásod nincs hozzá.
13/17 anonim válasza:
érdekes, mert a húgom is attól fél, hogy nekem csalódást okoz, ha nem megy át valami vizsgán. Holott én csak azt szeretném, ha boldog lenne, diplomától függetlenül, nem kell nekem megfelelni.
Szerintem a bátyád is így érez.
14/17 anonim válasza:
Ilyen helyesírással először írni tanulj meg,mert nagyon kell kaparnod,ha majd a szakdolidban anyanyelviként ilyen hibákat vétesz.
15/17 anonim válasza:
Az óvónő képzés pedig nem egyetemi. Csak főiskola.
16/17 anonim válasza:
15-ös:már van,ahol egyetemen tanítják-egyik ismerősöm ott diplámozott- és ott is van ugyanúgy beadandó,meg szakdolgozat,mint másik szakokon.
17/17 anonim válasza:
Eleg kisegito nalunk meg azis sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!