11/14 Peter KK válasza:
Információhiányosan (túl röviden) feltett kérdésre információhiányos választ kaphatsz csak. Ismered? "-Hogy vagy komám?- -Jól- -Mondd már kicsit bővebben!- -Nem jól!"
12/14 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam kb 20 éves koromtól, hogy normális viselkedésre normális választ kezdtem kapni addig bunkó társaktól. Nem szabad az alpári stílust átvenni, mert akkor megszokják, hogy nálad az a menő.
13/14 anonim válasza:
Mert neveletlen és utálatos kölkei vannak a testvérednek. Te meg egy nagy mamlasz vagy, hogy hagyod.
Mondd nekik; Anyádnál már biztos megengedett ez a hangnem, de nálam sohasem, te kis baxadék!
14/14 kokohoho válasza:
Kedves kérdező! Vállalva, hogy hímsovinisztának tartsanak, a stílusodból arra következtetek, hogy te egy mimóza lelkű lány vagy, mert általában ők tudnak ilyen következetesen következetlenek lenni! Ennyi információból 100 huncut öregasszony sem tudna választ adni a kérdésedre, de a rövidke kérdésed és jelentős információs tartalommal nem bíró, egy szem válaszod alapján, amire méltattad azokat, akik válaszra méltattak, benne nem válaszolva a bennük felmerült kérdésekre, nagyon úgy tűnik, hogy értelmes kommunikációra alkalmatlan az egész családod! Vagy ami még nagyon sanszos, hogy mivel a gyerekek még őszinték és nem toleránsak az érzékeny lelkedre, ezért irgalmatlanul kicikiznek. Mivel ezzel olyan sikerélményt nyújtasz nekik, amiben nagy örömüket lelik, ez mindaddig így is marad, ameddig te, vagy ők, meg nem komolyodnak! A válaszadók jó részének a reakcióiból megítélve (beleértve az enyémet is) hajlok arra, hogy a második feltevésem a valószínűbb,,,,, tehát a hibát magadban keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!