Mit kezdjek a nővérem élettársával?
Fő kérdésedre válaszolva, aztán csendben maradok, mert az összes 71-es én vagyok.
Ne kezdj vele semmit! Magasról tegyél rá! Hagyd figyelmen kívül, mit kavar. Egészen addig, amíg nem durvul be mégjobban. Eddig csak r.ibanc vagy, a párod meg c.igány. Ne foglalkozz vele! A testvéreden legyen a hangsúly segítségnyújtásban! Sok sikert hozzá, reméljük, észhez tér.
Nővéred egy ostoba tyúk lényegében, aki egy dolgozó rabszolga.
Lehetne annyi önbecsülése-méltósága, hogy ilyen sz@rban nem él egy percig sem, de szerintem arcába is mondhatod vagy inkább mutasd meg ezen bejegyzéseket, hatásosabb lesz.
Nem is értem, azt sem, hogy a pitába lehet valaki bármilyen ismeretségben az említett kreténnel.A minimum, hogy első sértésnél minden ismeretségi körből ki lesz irtva és lábát sem teheti közelbe le többé...
Ha az én tesóm lenne, kirángatnám e környezetből szóval és tettel is akár, a kis getit meg kukába gyömöszölném, ha kalimpálna...
Nem értem az ilyen szituban magukat sanyargatókat...
Nekem annyit mondott hogy csak találkoztak. Ennyiből nem lesz vki r**anc, főleg nem az egész családja, többek között anyum aki több mint 1 éven át eltartotta, fözőtt, mosott rá ha nem is minden nap. Nem tudom nálatok hogy megy ez de nálunk nem szokás így sértegetni senkit, főleg nem azt akit elvileg annyira szeretek.
71% osnak külön köszi a válaszokat, megpróbálok vele megintt beszélni. Az a baj hogy legtöbbször hárít; ő most erről nem akar beszélni, most mást akar velem megbeszélni stb. Minden ilyen témával ezt csinálja ami kényelmetlen neki. Pl a tanulással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!