Aggódom a meleg testvérem egészségéért mit tegyek?
Figyelt kérdés
Félek hogy hiv pozitív lesz vagy baja lesz a végbelének. Most lehet azt mondani,hogy hülye vagyok de rendesen szorongok tőle hogy beteg lesz. Most mit csináljak?2017. júl. 22. 17:36
21/25 anonim válasza:
Gondolom mindezt úgy mondod, hogy közben neked hüvelygombád van. Vagy ha hímnemű vagy, akkor futószemölcs virít a cerkádon :D
22/25 anonim válasza:
Szerintem látogass el egy pszichiátriára, és ha ott kikezelték a te mentális problémád, akkor meg fogsz birkózni az öcsikéd végbele iránt érzett aggodalmaiddal. Tudod! Ok-okozat összefüggés. Amúgy sajnálom az öcséd. Részvétem.
23/25 anonim válasza:
Ha anyátok nem olyan nő aki minden jöttmentnek odatartja a v@gináját, hogy azok kedvükre beleüríthessék a retkes f@rkukat, akkor a tesód és te sem lesztek olyanok, így nincs is miért aggódnod. Ha viszont ilyen példát láttok tőle, akkor jogos az aggodalmad. A kérdésed amúgy tényleg kicsit elmeroggyant, de kit érdekel. A tesód is beteg, csak MáSképp :D Éljenek a szerencsétlen családok :D
24/25 A kérdező kommentje:
Nincs nemi betegségem. Lehet hogy te gombával, meg szemölcsökkel küzdesz de én nem.
2017. júl. 26. 18:26
25/25 A kérdező kommentje:
23. Sajnálom, hogy ilyen anyád volt, hogy a rossz tapasztalatain nem tudsz túllépni. Nehéz gyerekkorod lehetett.
2017. júl. 26. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!