Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan állítsam le a húgom?...

Hogyan állítsam le a húgom? Folyamatosan cukkol, mert csókolóztam a barátnőmmel! 14/F

Figyelt kérdés

A szobámban ültünk az ágyon, és elcsattant egy csók. De a húgom megérzései sosem csalnak, mert pont akkor kellett bejönnie valamiért. Azóta ezzel piszkál. És a szüleimnek sem tudok szólni, mert hogy mondjam meg nekik?

- Anya, csókolóztam a barátnőmmel, és meglátta a húgom, most ezzel piszkál!

Azt azért nem. Nem szoktam a szüleimmel megbeszélni, hogy mi történik a szobámba...

2017. júl. 4. 20:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Nálam is volt már ilyen h a barátomon feküdtem és éppen csókolóztunk de sötét volt a szobában meg hangos volt a zene és nem hallottam h bejön a húgom csak anyit éreztem h ráugrik a hátamra és mondta h nem szabad akkor olyan 6 éves lehetett és engem is állandóan cukkolt úgyhogy vettem neki egy karton édességet és abbahagyta😂😂
2017. júl. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!