Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hagynom kéne? Ez normális?

Hagynom kéne? Ez normális?

Figyelt kérdés
A húgom 15 éves és egy 20 éves cigány pasival találkozgat.. Nem szeretnék beleszólni a dolgaiba de nagyon elvan ájulva tőle a húgom és aggódom, hogy nem lesz jó vége..
2017. jún. 10. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Meg kell hívni a srácot vendégségbe vagy valahova találkozóra, majd értelmesen-határozottan elmondani, hogy pedózásért fel lesz nyomva, ha nem takarodik el kurta messzire.Ha priuszos és ezzel bekerül és beviszik akár csak x időre, neki vége jogilag és emberileg a bent lévők miatt, ha nem is igaz...ezzel biztosan tisztában van.

Mellesleg futtatni fogja vélhetően a csajszit..., mert szeretne mercivel kocsikázni már...

Szerintem szó nélkül rángasd el a húgodat, ha látod vele...kiskorú és megteheted bár ha te is, akkor is-tesód.

2017. jún. 11. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"értelmesen-határozottan elmondani, hogy pedózásért fel lesz nyomva"

Nincs itt semmilyen pedózás! Teljesen törvényes. 14 év felett beleegyezés elég.

2017. jún. 11. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

Engem is tiltottak elzártak elvették a telefonom még a vezetékest is elvitték meg még meg is vert apám. Fogtam magam összepakoltam és elmentem otthonról. 16 éves voltam akkor már 2 éve együtt voltam a gyerekkel titokban. Rá is ráfogtak mindent drogozik,börtönbe ült gyerekei vannak stb meg hogy csak kihasznál szegény ugy szeretett hogy sirva mondta mindig.

Tiltással semmire de semmire nem mentek annál erősebb lesz köztük a szerelem(tudod a tiltott gyümölcs...). Haggyátok békén inkább spanolj le a sráccal(még ha látszólag is) és ha köztük vagy ismered őket a hugodat szemmel tudod tartani. A korkülömbség meg mit számít gondolom hugod fejlett csinos és kinéz vagy 18 nak ráadásul azért érettebbek a nők mint a férfiak az az 5 év semmi nem 15 ről beszélünk. Ne tiltsátok mert nagyon rossz lesz mindenkinek. Anyád is inkább vigye el nőgyógyászhoz gyógyszert iratni hogy megelőzze a bajokat.

2017. jún. 11. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
25%

# 12

Persze, a futtatás is az lesz, amikor "sarki gyorskiszolgálót" csinálnak belőle...törvényes.

Saját lányod esetén is etetnéd magad e mesével nyugtatásul?

Ha egy tök negatív tulajdonságokkal bíró srácról van szó, akkor nehogy már popcornnal kezében lesse a műsort, miként sz@rja el életét tesója vagy igen szerinted?

Gyerekről beszélünk, aki még csőlátásban látja-éli az életet, magyarul sz@rt sem tud millió dologról ( lelki fejlődésről, jövőről, emberekről-érdekeikről...stb ) és attól nem lesz felnőtt, mert lány vagy mert tud dugni-mááár...:DDD

A srác is "meggyőzhető" és nem csak az említett példával, hogy nem szép dolgot akar számára nem megfelelő embertől és ezt közölje is vele mihamarabb....mondjuk már nős és csak játszott...a csitri is magához tér, ami egészségére válik.

Tiltott gyümölcs...Sétálj oda a csalán bokrokhoz és ne merjed megfogni-megnyalni!

Megtetted, hát gratulálok;)

2017. jún. 11. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Most pontozzatok le, de ez a véleményem!

Az zavar jobban, hogy cigány vagy, hogy 20 éves?

Ha a kor: gondolj bele, 20 év múlva ez a különbség fel sem tűnne! Húgod 35 a csávó 40. Ez még normális. És ahogy már írták, tesód valószínűleg fejlettebb, és nem az ovodás felfogású 15 évesekhez tartozik. :)

Ha a származás: együtt kell élni velük. Hidd el, volt roma barátom, és sokkal értelmesebb volt (mellesleg ápoltabb és viselkedésileg is normálisabb) mint néhány fehér ismerősöm!

De ha a csávó nem a normális emberek közé tartozik, és rossz hatással van a tesódra akkor beszélj húgoddal erről.

Tapasztalatom: amikor 16 voltam, egy 21 éves sráccal voltam. Nem szexet akart, nem volt rossz hatással rám. 11 hónapot voltunk együtt, és nagyon boldog voltam mellette.

Roma barátom is volt. Az volt a probléma, hogy nem toltam le a bugyit, ezért szakított velem. De vele is 7 hónapig voltam együtt, és azalatt az idő alatt is boldog voltam.

Kérdésedre a válasz: szerintem normális dolog, ha fiú normális, és nem viszi rossz irányba a húgod. :D Azt nem tudom, hogy hagynod kéne-e. Végülis te a testvére vagy. Te tudhatod, hogy tesódnak mennyire fontos a fiú. :)

(Várom a lepontozást...)

2017. jún. 11. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:
"Ha a kor: gondolj bele, 20 év múlva ez a különbség fel sem tűnne! " Igen, húsz év múlva a 15 éves korkülönbségnek se lenne nagy jelentősége. De per pillanat az egyik egy butácska gyerek, a másik egy felnőtt férfi. Ami jó esetben totál más észjárást, életszakaszt, prioritásokat jelent. Ha az a húsz éves egy éppen nem általános iskolás gyerek szintjén van, az meg komoly baj- totális kilátástalanságot jelent a jövőjére nézve. Nem akarnék egy ilyen "férfit" a még kihasználható gyerekem mellé.
2017. aug. 8. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!