Akik nincsenek jóban a testvérükkel, azoknak mi volt az utolsó csepp a pohárban ami miatt megszakadt/romlott a kapcsolat?
Nem akarom részletezni a bátyámmal való kapcsolatomat, röviden próbálom elmesélni. Már egészen kiskoromtól kezdve bántott lelkileg és fizikailag is, mindig én voltam a semmirevaló, család szégyene a családban, mindig hangoztatta is. Ahol csak tudott belémkötött, uszította ellenem a szülőket. Mondanám hogy mély sebeket hagyott bennem, de akkora az iránta érzett gyűlöletem hogy még utálni se tudom. Ellopta anyám eljegyzési gyűrűjét, mondjuk ez nem ezer százalék, de szinte biztos hogy ő volt. Nem tudom hol rontották el anyáék a nevelését, mondjuk az ő életfelfogásaikkal is gondok vannak. Kiment külföldre dolgozni, pecchemre pont tegnap jött haza. Anyáék mindent megbocsátanak és támogatják, próbálják rámerőltetni hogy szeressem. Próbáltam részletezni de nem megy többet leírni. A lényeg hogy porig alázott éveken keresztül, nagyon gonosz ember.
Ami meg engem illet, 16 éves vagyok és a 2. Nyelvvizsgámra készülök és egyetemre. Ezeken kívül nagyon boldog vagyok. Már megszoktam hogy sose lesz és sose volt jó családom.
A mai napig én vagyok csesztetve mert még köszönni sem vagyok hajlandó neki. Sajnos azt kell mondjam, lefogok élni egy emberöltőt úgy, hogy nem fogom tartani a kapcsolatot a testvéremmel. Nem tudom miért ilyen ember, mert én egy rendes értékrenddel rendelkező lány vagyok, ő csal, hazudik és lelkileg bánt másokat.
Sose volt és sosem lesz a testvérem, még ha a vér hozzá is köt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!