Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti elengednétek? (Többi lent)

Ti elengednétek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ti elengednétek a 7 éves (fiú - lány) ikreiteket a 18 éves öcsétekkel és 16 éves barátnőjével az álltkertbe?

Szombaton úgy alakult, hogy a férjem és én is dolgozunk. Megkértem az öcsémet, hogy vigyázzon a gyerekekre, de a barátnőjével az állatkertbe akartak menni. Az övsém barátnője kitalálta, hogy vigyék a gyerekeket is.

Nincs semmi bajom a csajjal, mert tényleg rendes lány, és a gyerekekre is vigyázott már itthon, de még ő maga is gyerek. Oké, hogy itthon elvannak, de két gyerekkel, (borsod megyéből) nyiregyházára, az mégis csak más. A gyerekek viszont már nagyon beleélték magukat.

Lehet csak én reagálom túl, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ti mit csinálnátok?

2017. ápr. 24. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7%

Lehet, hogy nem kéne beleszólnom, de egy 16 éves lány, ha normális, rendes és jól nevelték, már képes egy napig bárhol 7 éves gyerekekre vigyázni. Bár valószínűleg nem mindenkivel van így, ha már foglalkozott gyerekkel, akkor tudja, hogy ők már szót tudnak fogadni és nem rohadgálnak szanaszét, ha fegyelmezni akarja őket, főleg, ha csak ketten vannak. Lehet, hogy elfogultságból mondom, de én 16 éves koromban több testvéremre simán vigyáztam és voltam bébiszitterkedni is, elengednének velem akár 4 gyereket is. Szerintem 16-18 évesen már megbízhatsz bennük!:)

17/L

2017. ápr. 25. 21:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszöszönöm mindenkinek. Beszéltem a lánnyal, és úgy gondolom, hogy megbízhatok bennük, szóval elengedjük velük az ikreket.
2017. ápr. 26. 14:18
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
No, sikerült??:)
2017. jún. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!