Miért én vagyok a hibás folyamatosan? 13/L
Vagy várj pár évet és kinövitek.;) Én most 18 vagyok, húgom 13. Még mindig egy borzalmas, idegesítő kis csitri, de mivel tudja, hogy én teszek rá, ezért csak anyámékkal flegma, így nálunk mindenért ő a hibás. Ami általában igaz is. Én nem sok vizet zavarok már itthon, ő viszont annál inkább. Szóval azt javaslom, ne foglalkozz vele. Legyél a szüleiddel normális, ő meg majd talál valaki mást, akin kiélheti a baromságait és akkor talán az ősöknek is felnyílik a szeme.:D
Amúgy az nálunk is sokáig érvényben volt, hogy nekem kellett színötösnek lennem, húgom meg majd fog magának egy gazdag férjet, úgyis szép. Persze nem azért, mert engem nem tartanak szépnek, csak húgom az a tipikus csini csajszi, szőke hajjal, vékony testtel, hosszú combokkal és nyalinger stílussal. (Én inkább ijesztő vagyok, mégis van barátom két és fél éve.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!