Hogy intézem el hogy a hugom hosszu távon békén hagyon?
Én is mindig piszkáltam a bátyámat, aztán adott egy zsibbasztót a vállamba én meg valami hasonlót az övébe ez megismétlődött párszor aztán ott hagytam a nem működő karjaimmal :D De ez olyan 6-11 éves korom között volt
24L
Én vagyok az az ember, aki piszkálta idősebb testvéreit gyerekkorában. Azt tudom elmondani, ami működött ellenem.
Foglalkozz vele. Ne tegyél úgy, mintha nem létezne. Szervezz vele közös programokat, beszélgess vele, segíts neki. Ha van mit megvonni tőle, ami jó, akkor könnyebben elfogadja, hogy bizonyos dolgokat nem tehet meg.
Ha háborúzni kezdesz, akkor csak veszthetsz. Ahogy érzem, éppen ezt teszed, és vesztésben vagy. Minket meg arra kérsz áruljuk el, mi az az atombomba, amit rádobhatsz. Neki se jó ez, csak ő még nem tudja.
Harcol a figyelemért. Bármilyen elcseszett módot kihasznál, hogy megkapja. Ha éhes vagy, és nincs mit enni, elveszed azt az ételt, amit a kezeddel elérsz. Ez elég elkeseredett helyzet.
Kicsit olyan, mintha a te gyereked is lenne. Ott él veled, valamit kezdeni kell vele. Hozd ki belőle a legjobbat.
Hidd el, hogy te is rengeteget profitálhatsz abból, hogy együtt csináltok dolgokat. Csak még nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!