Hogyan "térítsem észhez" a testvéremet? Mindig családos emberekkel akad össze.
Elvált, egyedül álló anyuka.
Próbál ismerkedni, barátkozni. Ha eljut valakivel a 3. vagy 4. randiig, ott bukik le az illető, hogy amúgy felesége van.
Nővérem ilyenkor persze lekoptatja az illetőt. De attól még sz.rul érzi magát, hogy egy kapcsolatba "belemászott", holott ő csak boldog szeretne lenni...
Magyarázd el neki, hogy nem ő "mászott bele" más kapcsolatába, és ne emiatt érezze magát szarul (ha már úgy érzi), hanem mert átvágták.
Amúgy meg kéne egy kis kreativitás a notórius hazudozók kiszűrésére. Valaki tett már előttem pár javaslatot.
"Volt akivel lefeküdt.... "
Nem nagyon értem én ezeket az erkölcsi magaslatokat?!
Ha már az első randikon a kiéhezett "elvált anyuka" felkínálkozik, miért az ezt kihasználó pasasok a "patkányok"??
Inkább nevezném az ilyen azonnal kapható nőket ri bancnak.
Felnőtt nő.
Meddig akarod pátyolgatni??
"Ha már az első randikon a kiéhezett "elvált anyuka" felkínálkozik, miért az ezt kihasználó pasasok a "patkányok"??"
Hányni tudnék az ilyen barmoktól, mint te. Mit keres a nős pasi társkeresőn? Miért megy randizni, és hazudozik, hogy szingli? Pont olyan patkány vagy te is, mint ezek.
"Elvált, egyedül álló anyuka. "
Komolyan azt hiszed, hogy a mások gyerekét eltartani kívánó, egyedülálló pasasok majd pont a tesódnál állnak sorban??
Az ilyen meggondolatlanul elvált, x gyerekes nők ilyenkor kezdenek el marhára csodálkozni, hogy már nem annyira kapósak, mint amikor még nem volt gyerekük, nem voltak elhízva, hosszú volt a hajuk, kívánatosak és fiatalok voltak.
Örüljön, hogy van pasas, aki még egyáltalán ráfanyalodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!