Szabi lo kérdése:
Mit tegyek ha a testvérem minden felét hazudik a szüleimnek rólam és hisznek neki mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 21:13
1/11 anonim válasza:
Megkérdezted a tesódat, hogy miért teszi?
2/11 anonim válasza:
Te is mártsd be őt. Ne hagyd magad alulmaradni.
3/11 anonim válasza:
Nem kell lesüllyedni az ő szintjére. Soha nem lesz vége, és eldurvul nagyon. Minden nap három napig tart, egyszer vége lesz, de az okos nem felejt...
4/11 anonim válasza:
Négyszemközt beszélnék vele is és a szüleimmel. Elmondanám, hogy hazudik rólam és csináljanak vele valamit.
5/11 anonim válasza:
Minden nap 3 napig tart. Ezért van az hogy szinte sose halunk meg, a 70 éves átlagéletkor pl. 210 év.
6/11 anonim válasza:
Miket hazudott?
A problémád nem egyedi.
Az én hugom is folyamatosan hazudik, a legjószívűbb cselekedeteimből is kihozta azt hogy megbüntessenek. Pl.:
Simogatom a macskánkat. Anya hirtelen odajön hozzám hogy milyen állatkínzó vagyok hogy verem a cicát.
Tippelj. Ki köpött be?
Na szóval: í
7/11 anonim válasza:
Írd le mit mondott a tesód és mire akkor hátha tudunk segíteni.
10/11 anonim válasza:
Ne vedd fel, válaszod legyen, na látod én ilyen bunkó vagyok, na és? Leszek még sokkal nagyobb bunkó is még, ebben biztos lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!