Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintem a nővérem hazudik,...

Szerintem a nővérem hazudik, elmondjam másoknak? Átveri a pasit a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem 28 éves, ketten vagyunk tesók. Mindig furán bánt a pasikkal, szerintem gyűlöli őket. És az idősebbekre bukik. Mivel a nagy első szerelme, aki szintén idősebb volt átverte. Meghalt, utána egy héten belül előkerült a szeretője. Akkor zakkant meg igazán, ennek 7 éve. Addig is szeretett amúgy élni, bár akkor még kicsi voltam, nem láttam át a dolgokat, de azóta igazan megkergült ott kell neki lenni mindenhol, buliba, utazáskor, mindig megy. És bár mindig vigyorog, társaság középpontja, de nem boldog. Ez biztos. De nem is ez a lényeg, hanem hogy amúgy ha meg akar szerezni egy pasit megszervi. 1,5 éve van neki egy külföldi pasija, aki Mo-n él. Ő is idősebb 42. Gazadag pasi, mindene megvan, mindig úton vannak. A pasi amúgy csalja, de őt nem érdekli. Nem tudom bizonyítani sem ezt, sem azt, hogy amúgy neki is vannak kalandjai. Van egy másik srác, vele régen ilyen szexkapcsolata volt, de azóta is találkozgatnak. Egyidőse. Amúgy az ő családja is pènzes. Egy teljesen bolond srác, ő sem vesz semmit komolyan, sok a nője, mert amúgy nagyon jól néz ki. Állandóan röhögnek mindenen. Mostanában még többet voltak együtt. Bár szerinten egyik sem szerelmes a másikba.

A furdulat az, hogy nővérem bejelentette terhes. Az olasz pasitól. Mi nem is ismerjük, én egyszer láttam, szüleim egyszer sem. Mert amúgy nővérem pasi a lakásában él, a pasi egy másik városban, ott is, itt is van vállalkozása, de ide egy héten 2szer jàrt kb. eddig vagy csak eljött nővéremért. Most elvileg többet lesz majd itt.

De! Szerintem ez a gyerek ugyanúgy lehet a másik srácé is. Lehet még nővérem sem tudja kié.

Ezt el kell mondjam a szúleimnek? Végülis az unokájuk. Joguk van hozzá hogy tudják. Az olasz pasinak is. Neki főleg, de nyilván neki nem szólok. Csak szüleimnek nem szeretnék hazudni. Egy apaságit is csináltathatnának szerintem.

2016. aug. 4. 14:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szereti a gyereket, szót is ért velük, lehet jó anya lesz. Ezzel nem bántom, mert nem tudhatom.
2016. aug. 4. 15:04
 12/26 anonim ***** válasza:
60%
de te mit foglalkozol vele, h a pasijának joga van tudni vagy sem? És ha valóban az ő gyereke? Miért fáj ez neked annyira? Ami nem tartozik rád, abba nem is kell beleszólni.
2016. aug. 4. 15:05
 13/26 anonim ***** válasza:
25%
Ezektől mind független a nővéred lehet TÖKÉLETES anya
2016. aug. 4. 15:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Engem tényleg bánt, hogy mindent könnyen vesz. Mintha még 14 éves lenne, semminem nem éli át a következményeit. Lesz.r mindent, mindenkit, önző.Beszélt már erről jelenlétembe egy barátnőjével. Szóval nem is tagadja
2016. aug. 4. 15:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Szüleim pedig szerintem azért néznek el neki mindent, mert meghalt a régi barátja és ez a megcsalós sztori. Ezért nem is akarják átlátni a helyzetet. És nem gyakran jön haza sem. Jó munkája van amúgy és a pasik, pénzt nem kér
2016. aug. 4. 15:11
 16/26 anonim ***** válasza:
47%
De ha neki így megfelel.. az ő döntése... nem vagyunk egyformák. Üdv! 30/N
2016. aug. 4. 15:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Szerinted változtatna valamit JÓ IRÁNYBA az, ha te elmondod a szüleidnek? Megváltozik tőle a nővéred? Jobban fogják szeretni az unokát, mert tudják hogy más az apja? Javul ezáltal a viszonyod a nővéreddel? Ezeken gondolkozz el és csak azután dönts.
2016. aug. 4. 15:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Lehet nem változik semmi. Vagy nem tudom. De rossz így, hogy én tudom milyen a kapcsolata. Ha nem tudnám jobb lenne, nem lenne mit titkolni. De tudom/mondták hogy van nője a pasinakmindig, csak tesóm az állandó. Bár ezt bizonyítani nem tudom. De nővérem is tudja, bár bizonyítani ő sem tudja. Azt is tudom hogy ő is megcsalná/megcsalja, nem szívbajos.
2016. aug. 4. 15:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Én se szólnék bele, ha csak nem akarom magamra haragítani a családot, és a gyerek érdekeit se nézném.
2016. aug. 4. 15:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Ezzel nagyon felkavarhatod a dologokat és ha nincs igazad? És ha a szüleodnek mondod el ők elmondják a nővérednek nővéred meg az olasz pasinak ha ebbe beleszólsz hát olyan 0% esély van rá hogy jól süljön el maradj ki ebből inkább
2016. aug. 4. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!