Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csinájak a hugomal?

Mit csinájak a hugomal?

Figyelt kérdés

Lasan ki olvasa a suli könyvtárat és mindi 15 perc allat kész a házija és a dogája. A legroszabb jegye a sima 5-ös és ezért mindig cikizik aval hogy stréber meg hogy kretén és szeretnék neki

segíteni. 12 éves kislányról beszélünk én a bátya vagyok 16 éves létszi normális válaszokat és nem leszolni mert ütök!!

2016. jan. 31. 21:36
1 2
 1/13 anonim válasza:
Csak tamogasd, mond el neki h majd kesobb jobb lesz. Esetleg masik suli ahol lesznek kihivasok (mert ahol csak otost kap ott nem lehet tul nagy a kovetelmeny) esetleg mond meg neki h keressen baratokat mert az se jo ha vki csak olvas es tanul... De ne avatkozz bele kozvetlen mert akk sose tanulja meg a sajat problemait kezelni
2016. jan. 31. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha más nincs, intézkedj te, rendzd le a mcoskokat - nem verés, egyszerű befenyítés. De a testvéred is megtehetné, niylván megvan a magához való esze, egy-egy frappáns, tlaáló mondat sokat számíthat.

Időnként be kell szólni, és "le kell alázni" a szemeteket, mert szó nélkül nem elhet hagyni az ilyeneket - az "okos enged, szamár szenved" az egiyk leghülyébb mondás -.-'.

Támogasd, és beszélj vele erről, nehogy az legyen, hogy rosszúl érezze magát, cska azért, mert mások szemetek, mert ő jó valamiben, okos...

2016. jan. 31. 21:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen mondjuk itt az is jó lene ha engedné hogy segítsünk neki
2016. jan. 31. 21:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi baj van húgoddal? Ő rendben van így. Az osztálytársai a s**ggfejek.
2016. jan. 31. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, hogy korrepetáljon nyelvtanból! És járj pszichológushoz kezeltetni a dühkitöréseidet!
2016. jan. 31. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem a kettes leírta a konkrét kezelést.:)

én is okos hugi vagyok, nekem a bátyám szívott elsőnek, de ő sportolt, így evvel csend lett körülötte, pedig sose verekedett, de valahogy ahogy a sporteredményei is jöttek már felsőben, úgy szálltak le róla. Nekem nem volt ilyen szerencsém, viszont tesóm segített. Sokat beszélgetett velem, így pl tanított visszavágásokat, stb. Meg közben mindig bíztatott, hogy maradjak csak olyan amilyen. Meg igen, volt amikor konkrétan nagy tesó volt, és megvédett, hogy ő a bátyám kérdés? :D

Hja, amúgy totál kocka vagyok ma is, pedig már réges rég felnőttem, szóval a gyerekeimnek adom már a tanácsokat, hogy kezeljék az ilyesmit a suliban. A kislányom, már oviban futott ilyen cikizésbe pl (bizony én is meglepődtem, de ez van... van család, gyerek, akiket zavar az ész), és azóta mindig... de neki is bátyja van :D ;) Szóval nekik is azt tanítom, amit nekünk a szüleink, ketten ha összefogunk, akkor verhetetlenek vagyunk. Tesók vagyunk segítsünk egymásnak. (Én pl jobb vagyok nyelvekből, így sokat segítettem tesómnak az angolleckéjében... eredmény, ő így se tudott megtanulni sajna, viszont én használható tudást magamra szedtem korán. hja, tesóm is jótanuló volt, csak a nyelv nem ment neki sose. amúgy maxponttal ment pl egyetemre. no nem anglisztikára persze :D )

2016. jan. 31. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

"és nem leszolni mert ütök!!"

Maximum a guta üt meg!

Kezeltessed magad!

2016. jan. 31. 22:52
 8/13 ElekTamás88 válasza:

Először kérd meg a húgodat, hogy tanítson meg helyesen írni.

Egyébként ez meg szimplán féltékenység, amit vele művelnek. Lépjen túl rajta, 15 év múlva amikor diplomás nő lesz, lehet ő lesz a cikizőinek a főnöke.

2016. jan. 31. 22:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Te úristen... ha az ismerőseid is ezen a szinten vannak, mint te (lasan, olvasa, legroszab, allat, mert ütök), akkor inkább röhögnie kellene azon, hogy még ezek nézik le.
2016. febr. 1. 02:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Te inkább max. kártyavárat csinálj a húgoddal (már amire a helyesírásodból meg a stílusodból következtetek). Azért, mert az egész környezetetek ilyen suttyó, tanulni nem akaró, bunkózó fos, attól még nem kell megváltoztatni. Abban tudsz neki segíteni, hogy igenis becsülje meg az értékeit, és ne változzon meg csak azért, mert a suliban más a menő. Meg védd meg, ha stréberezik... ne az legyen, hogy úgy próbálsz neki segíteni, hogy rossz tanácsokkal látod el, hogy ne tanuljon meg legyen olyan senkiházi, mint a többiek.
2016. febr. 1. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!