Mit szólnál, ha kiderülne, hogy az évek óta tőletek
messze élő testvéred titokban megházasodott volna?
Figyelt kérdés
Az egészben az a legdurvább, hogy a családdal napi szinten beszélünk vele, csomó mindent megbeszélünk, tehát jó a kapcsolat. Anyámék pedig teljesen el vannak tőle ájulva, hogy milyen jól megáll a saját lábán, meg milyen sokat komolyodott, és az a szomorú, hogy a testvérem be is adja mindig nekünk, hogy mi vagyunk a legfontosabbak neki, mindent elmond stb. A dolog pikantériája, hogy a titokházasságról csak én tudok a családban (én is magamtól tudtam meg), viszont én nem akarom a családtagoknak elmondani. Nem akarom megkönnyíteni a tesóm dolgát. Szeretném, ha eljönne az a pillanat, amikor már nem tud tovább a tükörbe nézni és titkolózni. Ezt ő hozta össze, neki is kell színt vallania. Én legalábbis így érzem.
Nem nehéz kitalálni a szóhasználataid alapján, hogy a testvéred miért is nem osztotta ezt meg veletek. Rögtön támadsz, rosszindulatú vagy és úgy beszélsz róla, mintha legalább megölt volna valakit, és arról találtál volna képet, hogyan ássa el ("legyen gerince" stb "művelt"). Gondolom, kis szertartást akart, de tudta, hogy mindenki meglenne sértődve, hogy neki nincs gerince és mit művel, és hú - mint ahogyan ezt te szépen prezentálod is. Ezt elkerülve felhúzták egymás ujjára a gyűrűt, és boldogok azóta is a családi felhajtás és agybaj nélkül. "Hogy ő bizony már férjes asszony egy ideje..." - húha. Hívjuk gyorsan a rendőrséget, micsoda aljas cselekedet volt ez. Látod? Ezt akarta elkerülni szerencsétlen.
2016. jan. 10. 14:42
12/16 anonim válasza:
Szülőként nem örülnék, ha a gyerekem arra sem méltatna, hogy közli házassági szándékát. Meg lehet érteni, ha valaki nem szeretne 200 fős hacacárét, de a szüleit illene meghívni. Akkor talán érthető ez a lépés, ha elváltak a szülők és kerülik a bonyodalmat a fiatalok, ( apa új neje, anya egyedül, vagy fordítva) mert nem szeretnének robbanás közeli helyzetet teremteni. Ha utólag elmondja a tesó, mit fog érezni anyuka? Az is lehet, anyuka tud róla, csak ők ezt megbeszélték a tesóval. Szóval legjobb csendben maradni.
2016. jan. 10. 19:27
13/16 anonim válasza:
"Szeretném, ha eljönne az a pillanat, amikor már nem tud tovább a tükörbe nézni és titkolózni."
Hát ha ilyen kibeb.aszott rosszindulatú a családod is mint te, akkor nem csoda hogy nem verték nagy dobra az esküvőt.
"de a szüleit illene meghívni"
Ahogy a kérdező is mondta az esküvő "élete nagy napja". Hagy döntse el mindenki hogy kit akar ott látni. Amúgy is nagy baromság ez az "illik meghívni" dolog. Ha nem akarja hogy ott legyenek, akkor minek erőltetni? Miért az érezze rosszul magát, akinek akkor kellene a legboldogabbnak lennie?
2016. jan. 10. 20:13
14/16 anonim válasza:
Másrészt, hogy jön ahhoz a kérdező, hogy turkál a testvére gépében?
"megakadt a szemem egy "Esküvő" nevű mappán"
És ha megakadt akkor mi van? Semmi közöd hozzá, meg sem kellett volna nyitnod.
2016. jan. 10. 20:16
15/16 anonim válasza:
"nem vont be a házasságba minket"
Elnézést, én úgy tudtam, hogy egy házassághoz két ember kell... Na jó, plusz két tanú. Mi a bánatért kéne titeket "bevonni"?
Én ilyen esetben magamba szállnék, hogy mi lehet a gond velem, meg a családdal, amiért nem akart minket ott látni, hisz biztos volt valami oka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!