Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem Dubajban él jó...

A nővérem Dubajban él jó körülmények között. Viszont nem tudjuk mit dolgozik? Szerintetek azt amire gondolok?

Figyelt kérdés

a tesóm sose szeretett tanulni. később dolgozni se nagyon szeretett volna. műkörmös tanfolyamra járt, ami végül sikerült, de nem kezdett el dolgozni benne.

ezek után megismert egy külföldi(európai)pasit. a fickó nagymenő vállalkozó, több országban is. hamar összeköltözött vele. úgy 1 évig voltak együtt. ugye ekkor már elköltözött Magyarországról, a férfi hazájában éltek. mindent megkapott a tesóm, luxus kozmetikai márkáktól kezdve ruhákon át..bármit... 100 ezer forint értékű rúzsai voltak stb.. szóval bejött neki az élet.

aztán egyik nap szó nélkül hazajött. mármint nem tudtunk előre róla. nagyon ki volt borulva . azt mondta nemzetiségi problémák miatt szakítottak. a szüleim szerint verte a pasi..nem tudjuk a mai napig sem.

elég sok cuccot sikerült elhoznia a fickótól, így kb 1 évig itthon volt, abból élt hogy a régi cuccait eladogatta.

aztán tavasszal nyaralni ment Dubajba . (Szintén a pasitól kapott dolgokból finanszírozta)

annyira megtetszett neki,hogy skypon tájékoztatott minket,hogy haza se jön, kiköltözik.

és kb innentől kezdve fogalmunk sincsen miből él odakint, meg egyátalán hogy maradhatott kint tartósan, hiszen csak egy hétre ment volna. nem sokat mesél, kb 2 hetente neten beszélünk általános dolgokról. az instagramjáról szoktam látni hogy micsoda körülmények között van. töménytelen luxus,mondjuk úgy. a korábbi 100 ezres kozmetikai termékei a fasorban sincsenek ahhoz képest,ahogy most él.

én gyanítom,hogy a testéből szerzi a pénzt. de ezt elég nehéz elfogadni. a szülők is bele vannak betegedve, szerintem ők se naívok.

ti mit gondoltok? hogy lehetne rá hatni,hogy keressen normális munkát? nem szeretném meggyanúsítani a prostítúcióval sem. de nem tudok elmenni mellette.

mielőtt azt hinnétek irigy vagyok, nem igen ez motivál. inkább csak szeretnék rajta segíteni. ha már kint is marad, legalább körmözne vagy lenne kozmetikus..ezekhez ért a leginkább.

a fröcsögő kamu válaszokat kérem mellőzétek. köszönöm!

2016. jan. 3. 17:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
94%

A nővéredről jutott eszembe:

"Öreg nyugdíjas megáll a Trabanttal a pirosnál. Mellette egy piros Ferrariban egy húszéves szőke bombázó. Az öreg megszólítja:

-Mondja már meg aranyoskám, hogy lehet az, hogy én 40 évet húztam le Csepelen a vasműben és csak egy rossz Trabantom van, magának meg ilyen fiatalon Ferrarija?

-Orális szex tata!

-Orális szex? Az a szopás?

-Nem tata, a 40 év Csepel, az a szopás..."

2016. jan. 3. 18:55
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
Utazzatok el és nézzétek meg hogyan él.
2016. jan. 3. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
86%
Ezen kérdező nem kell meglepődnöd. Szinte 100%, hogy a testvéred k_rva lett, manapság ez egyre divatosabb, hogy nők dubajoznak egyet és felszednek néhány arab sejket. Valahol ez is egy megélhetési módszer, én mondjuk nem értek egyet vele de ha valakinek ennyire fontos a pénz akkor egészségére.
2016. jan. 3. 19:41
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Luxusprosti és akkor még szerencséje van.
2016. jan. 3. 20:11
 25/29 anonim ***** válasza:
88%

Legjobb barátnőmről tudok beszélni. Ő is nyaralni ment Dubajba. 3 hétre indult. Nagyon csinos, okos lány, 3 nyelven beszél, 2 diplomával. Majd mikor egyik este beszéltünk, ő közben készülődött mondta, hogy találkozott egy férfival akivel el megy vacsorázni ide-oda. Kicsit fura volt hogy így 4 nap alatt össze is szedett valaki, de nem tartottam furának. Majd így volt ez másnap, hétvégén, meg folyamatosan. Így ment ez a nyaralás végéig. Majd a hazajövetele előtt mondta hogy még 1-2 hétig maradna. Kicsit fura lett. Hogy szinte minden nap más-más férfiakkal találkozik. Drága estélyi ruhákat, ékszereket, cipőket kapott. Majd rákérdeztem, hogy mi a helyzet, hogy most ő ott a testéből él-e. Mondta, hogy ő nem feküdt le senkivel az ott tartózkodása alatt, csak férfiakkal megy el üzleti vacsorákra. Neki csak meg kell jelenni egy-egy férfi mellett. Ők ezért pénz és ajándékokat adtak neki. De semmi szex kapcsolat nem volt. Majd a 3 hétből 8 hét lett. Végre haza jött. Rengeteg pénzel és luxus ruhákkal, ékszerekkel. Majd egyszer egy pasi felvette vele a kapcsolatot, akivel kint találkozott. Mogy Magyarországra fog jönni 3 hétre, és neki tolmácsra és ilyen megjelenő emberre van szüksége. Persze pénzért cserébe. Persze elvállata, ismét rengeteg pénzt szakított ezzel a 3 hetes tolmács munkával. Ahol kaját mindent fizettek neki. Ez többször is megtörtént mert a pasas itt üzletelt nagyon sokáig. Ma már 3 éve házasok.

Ezzel arra szeretnék célozni, hogy nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Ő sem feküdt le ott senkivel. Lehet a tesód is hasonló munkát végez.

2016. jan. 3. 20:56
 26/29 anonim ***** válasza:
95%

"Nagyon csinos, okos lány, 3 nyelven beszél, 2 diplomával."

"a tesóm sose szeretett tanulni. később dolgozni se nagyon szeretett volna. műkörmös tanfolyamra járt"

Azért van különbség.

De tényleg minden kombinálás előtt kérdezz rá az igazságra.

2016. jan. 4. 11:20
 27/29 anonim ***** válasza:

Gondolom ha tisztességes munkája lenne, akkor nem terelné a témát. Azt nem gáz bevallani, hogy jól keres körmözéssel vagy kozmetikát nyitott. Azt meg a legócskább ember is nehezen mondaná a szülei szemébe, hogy a lyukából él...

Szóval sok lehetőség nincs, valószínűleg prosti. Segíteni nem fogsz rajta, főleg így a távolból. Majd idővel rájön vagy szimplán kiöregszik és kitalálja, mit kezdjen az életével.

2016. jan. 4. 11:45
 28/29 anonim ***** válasza:
A magyarok hogyan maradhatnak kint, vizummal vagy az sem kell?
2016. jan. 4. 19:20
 29/29 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy, nem élhet kint, stewardesként is teljesen elzártan élt szinte kint a barátnőm, ha nem házas elég csekély a kint élés lehetősége. Az, hogy lányok kint dolgoznak, kimennek, hetes 2 hetes turnusba.
2016. jan. 14. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!