Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utálom a testvéremet. De nem...

Utálom a testvéremet. De nem tudom miért. Valaki segitsen mert megőrülök?

Figyelt kérdés

Elsősorban azért,mindig hisztizik akadékoskodik árulkodik meg minden ilyesmi....Máshol sem tud viselkedni pl:Ha elvisszük bevásárolni akkor mindig el kezd futkározni a boltokban meg hisztizni meg kiabálni meg ilyenek.(De ugy mindenhol csak a baj van vele)Mindenhol ő akar lenni a középpontban és a szüleim régen is keveset foglalkoztak velem és most pláne,hogy itt van ő.

De nem is ez a legzavaróbb.A jellemfejlődésembe is rendesen beleszólt.Amikor még nem volt ő én egy rendes kedves érzelmes és adakozó gyerek voltam.A tanulmányi eredményeim is sokkal jobbak voltak mint most.Mindig 4-5 voltam egészen 4.osztályig.Utána jött az ötödik osztály ahol már elég sok 3 asom volt meg egy 2esem és 1 ötösöm,a tobbi 4 es. Pedig szerettem tanulni.6 osztályban az átlagom még még ugy elfogatható volt ugy összesitve 3 as lehetett az átlagom.Egyre rosszabbul mentek a tanulmányi eredményeim egyre rosszabbul teljesitettem és már tanulni is utálok.

A kedves nagylelkű adakozó kisgyerekből lett egy csúflelkű rossz és irigy ember.Amikor éppen nincs itthon sokkal jobban érzem magam mint mindig amikor itthon van.

Néha megmagyarázni sem tudom,hogy miért utálom.

Amikor egyke voltam sokkal boldogabb voltam mint máskor.Amikor megjött akkor boldog voltam,hogy szűletett egy kistesóm.Persze csak az első pár napon.Utána egyre jobban utáltam.....

Azzal,hogy ő megszűletett tönkrevágta az egész életemet.(Persze nem csak a tesóm de ő játszott közbe legjobban)

Szerintem depressziós is vagyok.

Mit csináljak,hogy boldogabb legyek legalább egy kicsit.

2015. dec. 14. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A kedves nagylelkű adakozó kisgyerekből lett egy csúflelkű rossz és irigy ember." Öcséd felkészített az életre köszönd meg neki, így könnyebb lesz.

Viccen kívül én se jövök ki jól öcsémmal, autista és anyámék ezt indoknak tekintik hogy kb bármit elnézzenek neki, nyugodtan kereztbe tehet nekem, nem érdekli őket de én "hagyjam békén szegényt", bár inkább anya az aki nagyon próbál jót tenni vele, ő is kisebb tesó volt, úgy érzi a kistesónak mintha több joga lenne a nagyobbal szemben, apa viszont nagytesó volt, őt többször kaptam el ahogy próbálja elfolytani a röhögést mikor öcsémet hergelem, már nem veszi komolyan, tudja milyen akadékoskodó kis szemét tud lenni. Szerencsére öcsémet eleget szivattam hogy rájöjjön nálam a hiszti nem ér semmit csak felhúz szóval mostanában nem szokott baj lenni, ő elvan a saját szobájában én az enyémben, van hogy 3-4 napig nem szólunk egymáshoz, ha valamit akar és nem úgy teszi hogy rámrúgja az ajtót hogy "hé, azonnal segítesz ebben" vagy "most azonnal csinálsz nekem szendvicset" akkor még segítek is.

A kistesó olyan mint egy kiskutya (fú de utálni fognak ezért a kisebb tesók) ha nem neveled meg a fejedre nől és mire észbe kapsz ő anyuciék kedvence és azért is te vagy leszúrva ha ő az elkövető. Persze van ahol ez fordítva megy.

2015. dec. 21. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
Kisebb korodban te is pont ugyanolyan voltál, mint ő. Még akkor is ha nem ismered be. A gond ott kezdődik, hogy te kinőtted ő meg még nem. Valamint a testvérek közt mindig kialakul egyfajta rivalizálás egymással. Úgy érzed, hogy te kevesebbet kapsz, mert már más is van. A szülőknek eddig egy gyerekre volt gondjuk, mostmár kettőre, így rád kevesebb idő és figyelem jut. Úgy gondolod, hogy vele jobban foglalkoznak, de ez csak azért van mert még ő sokkal kisebb és több felügyeletet igényel. Ha ő is a te korodban lesz nem fognak vele sem ennyit foglalkozni. Te viszont már ahhoz eléggé felnőtt vagy, hogy ilyen sokat foglalkozzanak veled. Én speciel 5. osztály után nem igazán igényeltem a szüleim "foglalkoztatását" mentem a saját utamon. Tanultam, mert volt egy célom, nem azért mert ők basztattak. Aproppó persze mindig én voltam a "rossz" tanuló általánosban is, meg középsuliban is, aki nem akar tanulni. Ennek ellenére 4. legjobb voltam az osztályba (4.5-ös átlag nálunk álom volt, és könyvjutalom járt érte év végén) Te már félig felnőtt vagy, és magadnak kell sokmindent elérni, nem anyudék babusgatására várni.
2016. jan. 5. 19:00
 13/13 julcsyka89 ***** válasza:

Ezzel nem vagy egyedül. Nekem van egy lassan 6 éves kisöcsém és okom van arra, hogy utáljam őt. Ő! van a középpontban és akkor olyan ideg jön belém, hogy az

valami elképesztő. >:(

- kihisztiz magának bármit, amit akar

- ha egy icipicit is hozzáérek, azonnal lecsesznek és akkor én vagyok a hibás

Ebből van elegem, úgy istenigazából. Próbáltam erről beszélni a szüleimmel, de meg se hallgattak. Egy ÁRULKODÓ JÚDÁS-sal élek együtt! Ha viszont nem kapja meg, amit akar, mutatja a középső ujját és nem mellesleg csúnyán beszél.

Egy jó tanács:

Legyél Árulkodó Júdás vele szemben! Mondd el a szüleidnek, hogy mi minden rosszat csinál veled. ENNYI!

KÖLCSÖN KENYÉR VISSZAJÁR!

Remélem, tudtam segíteni ^^

2022. márc. 18. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!