Meddig fogok még félni tőle?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
3 bátyám van és az egyik fizikailag bántalmazta édesanyánkat .
Én jelen voltam az esetnél de "elmenekültem".
Viszont azóta nem merek elmenni a szüleinkhez rettegve attól, hogy esetleg Ő is ott lesz.
Görcs a nyomromban és félelem van bennem míg haza nem érek.
Meddig tart ez még és elmúlik e valaha?
22/L
38/F
2015. nov. 12. 20:20
1/7 anonim válasza:
Ha kihivod a zsarukat akkor hamar elmulik
2/7 anonim válasza:
Ha az én anyámat verné az egyik hölye' gyereke,biztosan nem elfutnék,hanem segítséget hívnék-nyújtanék bármi.
Félni nem félnék,le tekerném a nyakáról a fejét!
!40/N
3/7 A kérdező kommentje:
Nem agyonverésről van szó.
A rendőrök mire kiérnek már rég elment..
2015. nov. 12. 20:59
4/7 anonim válasza:
Látlelet, tanúk, valami?
Kamu ez szerintem.
5/7 anonim válasza:
a sodrófa csodákra képes.
egyenesen a tarkójára hátulról.
ha megfordul akkor tökönrúgás.
6/7 anonim válasza:
Ne félj! Bármi történik, telefon elő, kamera be, és mehet a feljelentés, ha nem kotródik el azonnal. Közben egy másik telefonon már lehet is tárcsázni a rendőrséget. Amennyiben rád támadna, mint előttem írták, sodrófával, valami tompa, kemény tárgyal üsd ahol éred. Esetleg szerezz be gázsprét.
7/7 anonim válasza:
Évekig. Fóbia alakult ki ameddig szembe nem nézel a félelmeiddel. Keresd fel interneten a bátyád és kérdezd meg tőle mi a helyzet. A testvéri szeretet nála is megvan mert nincs az az állat akinél ne lenne és tisztázni tudjátok az ügyet! A többi családtag segíthet! Keresd a családod bizalommal a kérdéssel! Jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!